Otkriveni prvi headlineri GNG-a

Otkriveni prvi headlineri GNG-a

Iako smo tehnički još u proljeću, valja polako početi planirati ljeto, godišnje odmore i raspored ljetnih festivala. Vjerujemo da je u vašim kalendarima kraj srpnja sada već tradicionalno rezerviran za Bol na Braču. Naime, Graffiti na Gradele, najbolji boutique festival u Hrvatskoj, ovo ljeto sprema pravu umjetničko-glazbenu poslasticu.

Detalji ovog trodnevnog festivala polako se otkrivaju, no za početak nas je razveselila vijest da će publiku, goste, writere i sve željne dobre urbane zabave na Bolu na Braču ovog ljeta zabaviti nastupi izvođača High5KUKU$ KlanBuntaiVRH (Metnem/Kiša metaka), KUNA , Niki Peducci (Krešo Bengalka & Žuvi) i Nina Davis (GANG GANG), a graffite i street art izvodit će CHEZ 186, SARME, CASINO i ROYAL.

15203386_1156955747753176_4997342605617269648_n

Graffiti na Gradele, regionalni graffiti i street art festival, održat će se po šesti put u Bolu na Braču te će ovog ljeta Bol ponovno na tri dana postati omiljeno, a i centralno mjesto okupljanja mladih graffitera, street art umjetnika, dizajnera, glazbenika, DJ-a, skatera i svih onih posjetitelja željnih dobrog programa, opuštene i prijateljske atmosfere te prekrasnih poznatih bolskih plaža i mora. Za sve informacije pratite Facebook stranicu festivala.

gng_modul_bare-cover

Ilustracija: Supernia

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori