Skandi namještaj iz Srbije

Skandi namještaj iz Srbije

GIR 1

U Beogradu upravo traje Sajam namještaja koji je privukao mnoge profesionalce, kreativce, dizajnere, no i sve ljubitelje finog, dizajnerskog namještaja. Najvažniji je to događaj u Jugoistočnoj Europi u području dizajna, proizvodnje i distribucije namještaja. Ovogodišnje izdanje Sajma u konceptu i dizajnu manifestacije potpisuje dizajn studio Peter Gregson, što je samo po sebi već prepoznatljiva vrijednost Beogradskog sajma namještaja.

Srpski dizajnerski brend GIR

Na Sajmu se mogu vidjeti razni odlični komadi raznih brendova, no našu pozornost privukao je srpski brend GIR, posebno sa svojom novom i svježom kolekcijom od jasenovog drveta koju upravo na Sajmu prvi put i predstavljaju. Radi se o kolekciji koja će se dopasti svim ljubiteljima drva, minimalizma, pročišćenih linija i skandinavskog dizajna. Kolekcija je nastala kao kolaboracija tima GIR i više srpskih i hrvatskih dizajnera, kao što su: Numen / For Use, Studio Redesign, Marko Oljača, Miljana Nikolić, Đorđe Čukanović i Studio Presek.

GIR 12

Skandinavski utjecaji

Odlična je to suradnja iz koje su nastali komadi s karakterističnim potpisom pojedinog studija ili dizajnera, a koji opet tako elegantno funkcioniraju zajedno kao jedna posve funkcionalna i elaborirana kolekcija. Iznenađenje će svima svakako biti komadi poput sofe, stolića Sinteza te ljuljačke u koje smo se instantno zaljubili. Istaknuli bismo još Broda i Woodlock stolce te police i komode u metalnom okviru.

Ako ste ljubitelj pročišćenog dizajna skandinavskog utjecaja ili biste oplemenili svoj prostor novim, drugačijim, no elegantnim komadima od drva – posjetite gir.rs, izbor je na vama. Sigurno će vam neki komad zapeti za oko.

GIR 15

GIR 14

GIR 13

GIR 11

GIR 10

GIR 09

GIR 08

GIR 06

GIR 07

GIR 05

GIR 02

GIR 03

GIR 04

Foto: GIR

Učitati još
Zatvori