Predstavljena nova linija Ray-Ban naočala

Predstavljena nova linija Ray-Ban naočala

Tomo in der Muhlen, Iva Šulentić, Miran Kurspahić

Tomo in der Muhlen, Iva Šulentić, Miran Kurspahić

Nakon svjetske promocije, ovog tjedna je u Zagrebu u Ghetaldus optici u Jurišićevoj 23 predstavljena linija sunčanih naočala brenda Ray-Ban za sezonu proljeće/ljeto 2017 s posebnim naglaskom na modele Blaze.

Ghetaldus

Iva Šulentić

U društvu predstavnika medija i ljudi iz javnog i društvenog života, prezentirana je kolekcija ove svjetski poznate kuće sa naglaskom na top modele aktualne sezone. Ljubitelji Ray-Ban naočala poput Tome in der Muhlena, Ive Šulentić, Viktora Drage, Mirana Kurspahića, te mnogih drugih mogli su uživati u Ray-Ban novitetima koje je za ovo ljeto predstavila Ghetaldus optika.

Tomo in der Muhlen

Tomo in der Muhlen

Ghetaldus predstavio Ray-Ban Blaze modele

Modeli Blaze revolucionarne su izrade i redefiniraju neke od klasičnih modela i stilova dosadašnjih Ray-Ban kolekcija uključujući Clubmaster, Shooter, Round. Inovativna nova „full-metal“ kolekcija dizajnirana je za urbane individualce koji se ne boje kršiti pravila.

Viktor Drago

Viktor Drago

Linije sunčanih naočala Ray-Ban za sezonu proljeće/ljeto 2017, mogu se pronaći u jedinstvenom konceptu Ray-Ban shop in shop u Zagrebu u poslovnici GHETALDUS optike u Jurišićevoj 23.

Učitati još
Zatvori