Georgia May Jagger je trudna: Očekuje svoje prvo dijete
Georgia May Jagger je trudna: Očekuje svoje prvo dijete

Georgia May Jagger je trudna:
Očekuje svoje prvo dijete

Poznata manekenka, osnivačica brenda MAY Botanicals i kći legendarnog rokera Micka Jaggera, Georgia May Jagger je trudna. Ona je podijelila uzbudljive vijesti da očekuje svoje prvo dijete s dečkom Cambryanom Sedlickom na svom Instagram profilu.

Georgia May Jagger & Cambryan Sedlick – brief history /

Georgia je sretne vijesti objavila na društvenim mrežama, dijeleći dirljivu fotografiju na kojoj ponosno pokazuje trudnički trbuh. Na slici, Georgia izgleda prelijepo u casual odjeći, s nježnim osmijehom na licu dok drži ruku na trbuhu.

Cambryan, poznati skateboarder, našao se na fotografijama koje je podijelila Georgia, također pokazujući svoj trudnički trbuh. Vijest o trudnoći izazvala je val oduševljenja među obožavateljima i prijateljima para, koji su ih zatrpali čestitkama i lijepim željama. Georgia i Cambryan su u vezi nešto više od dvije godine, a svoju vezu su na početku držali u tajnosti i daleko od očiju javnosti. Georgia ima uspješnu karijeru kao model, surađujući s brojnim prestižnim brendovima i časopisima.

 

Georgia je nekoliko puta istaknula u medijima kako je njen život prirodno vezan za svijet skateboardinga i kako je oduvijek privlačila ulična kultura i glazba. Iako je Georgia kći poznatog glazbenika, oduvijek se trudila da svoj život drži podalje od očiju javnosti i da ide svojim putem. Tako je i osnovala svoju liniju cruelty-free organske kozmetike MAY Botanicals. Također je suvlasnica kompanije koja se bavi bojama za kosu, također veganske i cruelty-free, pod nazivom BLEACH.

Nema sumnje da će ova nova životna uloga donijeti dodatnu radost u njihov zajednički život. Fanovi sada sa nestrpljenjem iščekuju dalji razvoj događaja i nove fotografije buduće mame, dok se par priprema za dolazak prinove.

*Sadržaj je preuzet s Journal.rs.

Foto: Instagram (@georgiamayjagger)

Učitati još
Zatvori