Gdje provesti petak navečer u gradu?

Gdje provesti petak navečer u gradu?

Napokon je došlo ljeto, tople večeri i grad Zagreb se probudio iz svog sivog, prohladnog sna! Petak navečer najbolje je provesti u dobrom društvu i u zagrebačkim parkovima i zelenili! Ovo su naši prijedlozi…

Havana Club Momento Mojito 2019

Havana Club Momento Mojito event već je svima poznat kao vijesnik ljeta – sezone plesa, toplih noći i svima omiljenog Mojita!

Večeras, u najpoznatijem zagrebačkom parku – parku Zrinjevac te uz vruće ritmove salse, kubanske dekoracije i okuse te najbolje Mojito koktele proslavite dolazak najveselijeg godišnjeg doba!

Za kubanski ugođaj i ove godine pobrinut će se najbolji koktel majstori, salsa instruktori, brojni performeri te najpoznatiji bend latino glazbe – Cubismo!

Pop Up Garden Tuškanac

Dočekajte afterwork vrijeme na veselom koncertu najpoznatijeg otočkog benda #LJETNOKINO!

Povedi ekipu na prekrasnu šumsku lokaciju u srcu Zagreba, uživaj u hladnim koktelima ili pivi, počasti se ukusnim zalogajima od rougemarin.hr i pleši s nama do iznemoglosti!

Koncert kreće oko 20:30h, ali svakako dođi ranije jer su organizatori pripremili i dobro zagrijavanje! Upad je free, kao i dobro raspoloženje koje te čeka!

Gallery Party

LAUBA – KUĆA ZA LJUDE I UMJETNOST otvorena je prije točno 96 mjeseci. Od lipnja 2011. godine pa su do danas organizirali ukupno 67 izložbi, 475 kreativnih radionica za djecu Laubica, 36 filmskih projekcija, 11 audio-vizualnih performansa, 24 koncerta, 2 umjetnička sajma Nesvrstani – Boutique Art Fair i objavili 11 publikacija. Svake godine privuku više od 20 000 posjetitelja.

Proslavite 8. rođendan LAUBE – KUĆE ZA LJUDE I UMJETNOST uz Gallery Party i otvorenje velike retrospektivne izložbe Edite Schubert (14.6.-22.8.2019.).

Izložba će javnosti predstaviti upravo djela koja kreativno mišljenje i stvaralački opus ove hrvatske umjetnice smještaju u sam vrh europske umjetnosti zadnje četvrtine 20. stoljeća. Izložbu prati dvojezični katalog s tekstovima autorice i kustosice izložbe dr. sc. Leonide Kovač, te kataloškim popisom i fotografijama svih izloženih radova.

Glazbeni program Gallery Party-a uključuje DJ Boccu Sofistifunk i Aklea Neon.

Art Park

Art park kreće u svoju novu sezonu u parku Ribnjak!

Dani otvorenja nas očekuju 14.,15. i 16.6. 2019., a organizatori će se pobrinuti da se osjećate opušteno, kao i uvijek. Čekaju vas dobro poznata craft pića, a i neka koktel osvježenja!

Uživo će crtati “7 veličanstvenih”:
Dominik Vuković
KLARXY
Kila slova
Mislav Lešić
Filip Pilj
Ivan Gamera Oštarčević
Nikica aka Đani Lagano

Dobru glazbu će nam puštati:
Mario Kunštek
Logeshen Moorgan
Dj Zak

Učitati još
Zatvori