Gastronomija na dlanu uz MasterCard
Online Shopping Znalac

Platforma Online Shopping Znalac ove jeseni donosi pregled najboljih restorana, namirnica, začina te kuhinjskog pribora pružajući korisnicima „Gastronomiju na dlanu“. U kojoj online trgovini kupiti začine za nove okusne dimenzije ili kuhinjski pribor bez kojeg bi priprema slanih i slatkih zalogaja bila nezamisliva? Gdje potražiti inspiraciju o provjerenim web trgovinama za kulinarske znalce i početnike? U rujnu i listopadu, MasterCard Shopping Znalac sa svima želi podijeliti ljubav prema hrani i užitku kuhanja.

Online-shopping-znalac

Pogledajte preporuke najboljih gastronomskih online trgovina, a za više inspirativnih gurmanskih ponuda skočite na Online Shopping Znalac:

www.fino.hr – online trgovina koja uspješno spaja tradicijsku gastronomiju i naše domove. Jednim klikom možete doći do svježeg mlijeka iz Žumberačkog gorja, kozjeg sira škripavca iz Gračaca, istarskog maslinovog ulja s tartufima, vrhunskog Dingača s Pelješca ili Imotske torte.

online-shopping-znalac-rujan-600x600-300dpi-04

www.harissa.hr – prvi hrvatski Spice Store osim začina i začinskog bilja, u ponudi ima i začinske mješavine, čajeve te popratnu opremu kao što su mužari, mlinci, cjedila, šalice i čajnici.

www.solipapar.com – mjesto za sve ljubitelje kuhanja i lijepo dizajniranih praktičnih predmeta za pripremu i serviranje hrane. Odabirom posuđa, noževa i ostalog pribora za kuhanje možete započeti čaroliju stvaranja ukusnog obroka, a online trgovina Sol i papar obiluje posebno biranim brendovima za kuhinju i stol, koji su donedavno bili rezervirani za vrhunske kulinarske majstore.

online-shopping-znalac-rujan-600x600-300dpi-01

www.solananin.hr – ninska sol je ekološka, ljekovita i biodinamička jer osim ljudske ruke u proizvodnji sudjeluje raznovrsni biljni i životinjski svijet, obilje plaža te ljekovito blato. Proizvodi Solane Nin su ručno rađeni i stvoreni s ljubavlju.

online-shopping-znalac-rujan-600x600-300dpi-02MasterCard Online Shopping Znalac mjesto je na kojem se prikupljaju zanimljive i aktualne ponude domaćih i stranih internetskih trgovina, a korisnici se mogu i informirati o prednostima online kupnje. Svaka dva mjeseca, Znalac predstavlja jednu temu i svi su dobrodošli sudjelovati prijavom predmeta iz svojih omiljenih internetskih trgovina, a osim predmeta, može se ocijeniti i samo iskustvo online kupnje. Najbolje prijave na kraju mjeseca osvajaju nagradu. Kako biste sudjelovali i osvojili nagrade, potražite gastronomske sitnice i predmete i prijavite ih u MasterCard Online Shopping Znalac. Krenite u svijet gastronomije i Online Shopping Znalca već danas: mstr.cd/Online_Shopping_Znalac.

online-shopping-znalac-rujan-600x600-300dpi-01

Preporuka

Zatvori