Nova Zvijezda Wasabi majoneza donosi okus japanske tradicije s domaćim twistom
Nova Zvijezda Wasabi majoneza donosi okus japanske tradicije s domaćim twistom

Nova Zvijezda Wasabi majoneza donosi okus
japanske tradicije s domaćim twistom

Ako ste ranije uživali u premium okusima Zvijezda delikates majoneze poput one s prženim lukom ili tartufima, onda će i nova Wasabi majoneza oduševiti vaše okusne pupoljke. Zahvaljujući neobičnoj, a tako dobroj kombinaciji kremaste strukture omiljene hrvatske majoneze i ljutine popularne japanske delicije, svako jelo uz njezin dodatak dobiva uzbudljivu notu.

Nova Zvijezda majoneza savršeno se kombinira uz ribu, meso s roštilja, sendviče i burgere, a lako može poslužiti i kao umak uz salate i druga jela. Naslanja se na azijsku tradiciju, ali je pripremljena s posebnom pažnjom na ukus domaćih potrošača. Oni koji uživaju u Zvijezda Čili majonezi će ju obožavati!

Zvijezda Wasabi majoneza naš je novi omiljeni gastro proizvod

Wasabi majoneza dolazi u pakiranju od 85 grama i karakterizira ju oznaka „Jako ljuto“. Može se reći da je  stvorena za malo hrabrija nepca, zbog čega će se svidjeti svima koji vole eksperimentirati s okusima, onima koji vole ljuto, kao i onima koji jednostavno žele unijeti više raznovrsnosti u svoju prehranu.

Novu Wasabi majonezu, potražite u najbližoj trgovini i vjerujete nam – uživat ćete, jer svi znamo da je jelo bezveze kad nema uzbudljivih okusa Zvijezda delikates majoneze!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori