Zadrani su dobili drugi McDonald’s i McCafé

Zadrani su dobili drugi
McDonald’s i McCafé

McDonald's-Zadar-(1)

Drugi McDonald’s u Zadru

U novootvorenom food corneru u shopping centru Supernova Zadar otvoren je drugi McDonald’s u Zadru. Ovaj restoran, opremljen najmodernijom tehnologijom, idealno je mjesto za predah tijekom obilaska mnogobrojnih trgovina.

Koncept restorana „Made For You“, unaprijedio je način pripreme i posluživanja hrane: ona se priprema za svakog gosta tek kada potvrdi narudžbu. Ovaj moderni pristup donosi još svježije i toplije burgere, hrskaviju salatu i krumpiriće, mekše pecivo te sir koji se topi.

McDonald's-Zadar-(10)

Izuzev klasičnog načina, na pultu uz pomoć djelatnika, naručiti se može brzo i jednostavno na samposlužnim kioscima, a plaćanje se može izvršiti karticom na kiosku ili gotovinom na pultu.

McCafé

Osim bogate standardne ponude, gosti će moći uživati u novim gurmanskim sendvičima te vrhunskoj kavi i slasnim kolačima u McCaféu.

McDonald's-Zadar-(11)

„U ovom, 30. McDonald’su u Hrvatskoj, odnosno drugom u Zadru, svim ljubiteljima kolača i najfinije pripremljene kave, ali i brojnih drugih hladnih i toplih napitaka, na raspolaganju će biti i McCafé.“, istaknuo je direktor McDonald’sa Hrvatska, Pavel Pavliček.

Napravite pauzu od kupovine i uživajte u raznolikoj ponudi te ugodnoj atmosferi u McDonald’su Supernova Zadar.

McDonald's-Zadar-(5)

McDonald's-Zadar-(4)

Učitati još
Zatvori