Povratak Ledoline – legendarne torte koja će ponovno zasladiti sva naša slavlja!

Povratak Ledoline – legendarne torte koja će ponovno zasladiti sva naša slavlja!

Postoji jedna kultna torta našeg djetinjstva, a ime joj je Ledolina! Uz slogan ‘Desertna krema kakve nema’, Ledolina je obilježila ne samo naše, već mnoga hrvatska djetinjstva, a uz nju su uspomene zajedno s nama stvarali i naši roditelji, bake i djedovi, i gotovo sve generacije potrošača. Nije stoga čudno da je svojedobni izlazak Ledoline iz škrinja diljem Hrvatske rastužio sve, a njen prepoznatljiv okus godinama nakon tražio se u brojnim drugim ledenim slasticama omiljenog nam Leda.

Neodoljivi okusi iz davnina: Dolazi nam Ledolina

Uz ovaj legendarnu sladolednu tortu slavili su se rođendani, blagdani, godišnjice i diplome i skoro da i nema osobe koju Ledolina s kraja 80-ih i početkom 90-ih nije ‘dotakla’ na ovaj ili onaj način. Očitu prazninu od nekoliko desetljeća, mnogi su nastojali popuniti rekreiranjem originalnog deserta u kućnoj radinosti, istovremeno u sebi priželjkujući da se njihov najdraži sladoledni okus jednog dana ponovno vrati u najbliže trgovine.

Za sve one koji čeznu za tim ‘dobrim, starim vremenima’, ali i za mlađe generacije koje danas pronalaze posebnu čar u svim retro stvarima i pričama koje nas okružuju, imamo jednu uistinu sjajnu novost, koju smo već neko vrijeme jedva čekali podijeliti s vama, a to je da se obožavana i nikad prežaljena Ledolina ponovno vratila, spremna za stvaranje novih dragocjenih uspomena u društvu obitelji i prijatelja!

Povratak Ledoline je vijest koja nas je iskreno oduševila

U modernijem ruhu, ali prepoznatljivog okusa, Ledolina se vraća u škrinje i spremno čeka biti dijelom svih naših posebnih trenutaka. Tajna kultnog okusa krije se u kombinaciji sladoleda okusa baršunaste čokolade, kremaste vanilije burbon, prošaranoj bogatim preljevom od višnje.

Nova Ledolina u trenutku nas je vratila u djetinjstvo i podsjetila zašto smo je toliko voljeli, ali i zašto će ponovno biti prvi izbor za sve svečane prigode u našim životima. Dobro je to poznati okus iz davnina, koji činjenicom da se ponovno vraća u prodaju nikoga neće ostaviti ravnodušnim, baš kao što nije ni nas!

Gdje i kada do svoje Ledoline?

Kada god vam srce to poželi, jer Ledolina se vratila da ponovno osvoji sve generacije. Svoj omiljeni desert iz djetinjstva već možete pronaći u trgovinama!

Foto: Martina Movrić

Učitati još
Zatvori