Izaziva nostalgiju: Sladoled Silk Milk ponovno je dostupan u pojedinačnom pakiranju
Izaziva nostalgiju: Sladoled Silk Milk ponovno je dostupan u pojedinačnom pakiranju

Izaziva nostalgiju: Sladoled Silk Milk ponovno je dostupan u pojedinačnom pakiranju

Prema rezultatima Ledo Retro natječaja koji se održavao prije devet godina na Ledo webu i prikupio čak 70.000 posjetitelja, potrošači su s gotovo 80 posto glasova izabrali Silk Milk te poželjeli da se upravo ova sladoledna zvijezda 90-tih godina vrati u Ledo škrinje. O interesu za vraćanje Silk Milka u prodaju svjedočile su i  brojne inicijative potrošača na društvenim mrežama u kojima su pozivali svoje prijatelje da glasaju upravo za taj sladoled.

Silk Milk

Silk Milk se izvorno porizvodio sve do 2006. godine, a mnoge je potrošače osvojio svojim punjenjem od jagode, sladolednog okusa nježne vanilije te hrskavog kakao preljeva i komadića lješnjaka. Donedavno je bio dostupan u sklopu zajedničkog pakiranja koje je činilo šest sladoleda, a sada nas je razveselila vijest kako Silk Milk od sada možeš pronaći i u pojedinačnom pakiranju. 

Ponukani ovom viješću i sami smo ponovno poželjeli okusiti sladoled koji vežemo uz djetinjstvo. Njegova cijena iznosi 1,30 eura. Nadamo se kao će ista sudbina uskoro zadesiti još jedan sladoled koji izaziva nostalgiju – Njofru.

Podsjetimo, s prvim danima proljeća stigao je i prvi ovogodišnji novitet u Ledove škrinje. Riječ je o novom okusu King obitelji, koji nosi ime King Supreme. Sladoled je to koji je prava rapsodija za sve ljubitelje karamele. Naime, osim punjena od karamele odlikuje ga i preljev od slane karamele. Više o njemu doznajte ovdje.

Foto: Privatna arhiva

Učitati još
Zatvori