Još jedan odličan webshop gdje možete naručiti dostavu svježeg voća, povrća i još puno super namirnica

Još jedan odličan webshop gdje možete naručiti dostavu svježeg voća, povrća i još puno super namirnica

Ovih dana puno smo pisali o tome gdje sve možete naručiti dostavu živežnih namirnica poput voća, povrća, mesa i ribe, ali i ostalih stvari kao što su kava, čaj, pivo i vino. S obzirom da je važno ostati kod kuće, kupovinu više-manje svih namirnica možete obaviti u sigurnosti svog doma, a one će vam biti dostavljene na kućni prag. A još jedna odlična adresa na kojoj možete pronaći zdrave namirnice je trgovina Voćarna.hr.

Voćarna.hr

U njihovom webshopu možete pronaći gotovo sve što vam treba. Nude odabrano sezonsko i egzotično voće od provjerenih dobavljača, raznoliko svježe i kvalitetno povrće, a imaju i veliki izbor orašastih plodova. Osim toga tu su i voćni sokovi, mliječni proizvodi, začini i ostali domaći OPG proizvodi.

Da biste bili u mogućnosti naručiti proizvode iz Voćarne.hr, morate se prvo registrirati. Minimalna narudžba iznosti 200 kuna, a cijena dostave je 30 kuna. Za narudžbe iznad 500 kuna dostava je besplatna. Naručene proizvode možete platiti virmanski, karticom, online bankarstvom ili pouzećem. Voćarna.hr dostavu vrši na području Zagreba, odnosno kvartova Črnomerec, Donji Grad, Gornji Grad – Medveščak, Maksimir (do Petrove), Novi Zagreb, Peščenica, Vrapče, Stenjevec, Špansko, Prečko, Jarun, Trešnjevka, Trnje. Zbog velikog broja narudžbi isporuku možete očekivati kroz 4-5 dana.

Osim navedenog, Voćarna.hr u ponudi ima i poklon košare inspirirane tradicionalnim domaćim okusima i mirisima našeg zavičaja. Također nude i voćne košare za jačanje imuniteta, a cjelokupnu ponudu potražite ovdje.

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori