Vinski grad ljetni je festival koji morate posjetiti!
Vinski grad ljetni je festival koji morate posjetiti!

Vinski grad ljetni je festival
koji morate posjetiti!

Imale smo priliku posjetiti ovogodišnji Vinart event u kojem smo istinski uživale. Vinski grad, event je koji je prošle godine premijerno održan na zagrebačkom Tuđmancu, a ove godine se ponovno vraća! Bile smo na otvorenju Vinskog grada koji je i ove godine prikupio poprilično veliku publiku. Vinski grad je ljetni festival vina koji je nastao u želji za stvaranjem posebne manifestacije. Manifestacije koja je prilagođena posjetiteljima koji se ne bave vinom profesionalno već tek otkrivaju svijet vina i uživaju konzumirajući ga u opuštenoj atmosferi.

Na samom eventu bilo je prisutno petnaestak vinara iz svih hrvatskih vinskih regija, čija se vina mogu kupiti po proizvođačkim cijenama. Uz vrhunska vina RougeMarin i Picnic Mingle pobrinuli su se za slasne zalogalje koji će upotpuniti svaku vašu vinsku kartu.

Zagrebački Tuđmanac postao je opuštena vinska oaza

Ulaz na festival je besplatan, a održava se od 2.6 do 19.6. od 17:00 do 01:00 sati. Ovo je jedan od festivala koje apsolutno morate posjetiti. U Vinskog gradu imate priliku kušati preko 400 vrsta vina dok istodobno uživate u odličnoj atmosferi. Uz dobro društvo, čašu vina, poneki zalogaj zagarantirana vam je zabava. Osim toga, obzirom da se festival održava na Tuđmancu, čak i po najvećem suncu i vrućinama imat ćete priliku sakriti se u hlad. Ako ste fan ljetnih festivala ovo je zasigurno idealna destinacija za vas, a ako pak niste iz Zagreba, ne strepite. Vinski grad je festival koji putuje cijelom Hrvatskom. Prošle godine osim Zagreba Vinski grad obišao je posjetitelje Pule, Rijeke i Varaždina – tako da ga i ove godine možete očekivati na više lokacija.

Foto: Instagram, Privatna arhiva

Učitati još
Zatvori