Novi premium sirevi za najfinije blagdanske trenutke
Novi premium sirevi za najfinije blagdanske trenutke

Novi premium sirevi za najfinije
blagdanske trenutke

Vodeća prehrambena kompanija u Hrvatskoj ususret blagdanima na stolove donosi najbolje od sirarskog umijeća svojim riserva verzijama nagrađivanih tvrdih sireva Ovidur i Caprodur. Uz produljeno razdoblje zrenja od godinu dana, koje daje posebnu aromu, miris i konzistenciju, Vindijini Riserva ekstra tvrdi sirevi predstavljaju novu dimenziju spoja najkvalitetnijeg mlijeka s hrvatskih farmi i dugogodišnjeg sirarskog umijeća.

Naziv riservaoznačuje superioran proizvod s produljenim razdobljem zrenja koji je zbog ograničenih količina rezerviran upravo za posebne događaje. Sireve Riserva Ovidur i Riserva Caprodur proizvedene od najkvalitetnijeg ovčjeg i kozjeg mlijeka karakterizira intenzivniji okus zahvaljujući zrenju od minimalno dvanaest mjeseci.

Vindija CAPRODUR OVIDUR

Najkvalitetnija sirovina, vrijeme i vještina najvažniji sastojci Riserva sireva

Premium sireve iz varaždinske Vindije karakterizira specifičan način proizvodnje u kojem do izražaja dolazi cijeli spektar vještina i tehnika majstora sirara. Svakom kolutu sira posvećuje se posebna pažnja uz posebnu njegu tijekom osjetljivog procesa sazrijevanja. Riserva sirevi na kraju procesa mogu težiti i do trećinu manje nego na početku zbog čega kakvoća njihovih vrhunskih sastojaka još snažnije dolazi do izražaja. Sadržavaju još više proteina, više masti i suhe tvari. Ukratko, sve dobro iz četrnaest litara kozjeg mlijeka slije se u samo jedan kilogram Riserva Caprodura dajući mu unikatni izgled, profinjen okus i prepoznatljiv miris.

Ovčji premium sir Riserva Ovidur krasi slatkast okus s notom orašastih plodova. Ovčje mlijeko sadržava 70 posto više bjelančevina od kravljeg i kozjeg mlijeka, a samo 100 grama toga ekstra tvrdog sira sadržava čak 28 g proteina.

Riserva Caprodur ekstra tvrdi kozji premium sir tvrđe je strukture i bogate arome čime će oduševiti istinske poznavatelje i ljubitelje sireva. Bogatstvo i oštrina okusa s mliječno-pikantnom notom zasluga je neprekinutog i dugotrajnog zrenja.

Vindija inovacijama prati potrebe potrošača

Kontinuitet u razvoju poslovanja koji se temelji na inovacijama i izvrsnosti, temelj je Vindijina uspjeha  To potvrđuje i novost u asortimanu sireva koju predstavljaju Riserva ekstra tvrdi sirevi. Kao jedina kompanija u Hrvatskoj koja kontinuirano otkupljuje kravlje, kozje i ovčje mlijeko, Vindija podupire domaću proizvodnju, a potrošačima nudi sireve vrhunske kvalitete. Tako je sto posto domaće ovčje i kozje mlijeko u kombinaciji s više od pola stoljeća sirarskog umijeća iznjedrilo ekstra tvrde sireve minimalne starosti dvanaest mjeseci premium kvalitete i punih, zrelih aroma.

„Premium Riserva Ovidur i Riserva Caprodur dodatni su iskorak u nastojanju da napravimo sir koji će oduševiti i najzahtjevnijeg ljubitelja sireva. Upotrebljavamo najbolje domaće mlijeko i tijekom dvanaest  mjeseci zrenja pomno pratimo svaki detalj. Naš dosadašnji trud potvrđuju i brojne nagrade međunarodnih sirarskih stručnjaka poput njemačkog agrikulturnog udruženja DLG, a vjerujemo da će i novi Riserva sirevi prvo osvojiti odobravanje i pohvale potrošača, a zatim i struke“, rekao je Mario Oblak, majstor kuharstva i certificirani sommelier za sireve. Osim toga, Riserva sirevi sadržavaju samo jedan posto laktoze, odnosno samo u tragovima – zato u njima mogu uživati i svi oni koji izbjegavaju mliječni šećer.

Neke su svjetske kuhinje poznate po vrhunskim sirevima koje domaćini gostima poslužuju na samom kraju obroka. Tako Francuzi svoja jela vole začiniti završetkom u obliku plate kvalitetnih sireva koje poslužuju sa suhim i orašastim voćem i medom. Hrvati, s druge strane, vrhunske sireve često poslužuju aranžirane na plati, a rado ih i daruju svojim voljenima. Koju god opciju posluživanja premium Riserva ekstra tvrdih sireva odabrali, uživanje u aromatičnim okusima neće izostati.

Naručite ih i putem web shopa te poslužite za blagdane na radost dragih gostiju.

Foto: PRk, Pexels

Učitati još
Zatvori