Istarski hotel Meneghetti službeno je otvorio novu vinariju

Istarski hotel Meneghetti službeno je
otvorio novu vinariju

Istarski Meneghetti Wine Hotel & Winery istaknuta je vinska destinacija koja već preko dvadeset godina privlači strane i domaće goste. Ljubitelji vina i luksuznog, autentičnog odmora vjerno se vraćaju u ovo uzbudljivo odredište u istarskim Balama. Meneghetti kontinuirano raste, nadograđuje se i širi, pa je tako ove godine bogatiji za novu vinariju i tasting room kojima će razveseliti brojne stare i nove posjetitelje. Nova vinarija otvorena je u krugu najbližih kolega i suradnika, a u nastavku donosimo kako je izgledalo službeno otvorenje.

Meneghetti vinarija

Ovaj je petak Meneghetti Wine Hotel & Winery službeno otvorio novu vinariju u užem krugu suradnika i kolega iz vinskog i hotelijerskog svijeta. Sudionici su imali priliku upoznati se s dva desetljeća rada koja su prethodila ovom važnom koraku u povijesti Meneghettija. Bili su pozvani istražiti novi vinski podrum, proučiti tehnologiju iza naprednih metoda proizvodnje i opustiti se u ekskluzivnom VIP tasting roomu.

Uz vrhunska vina Meneghetti, cjelokupno je iskustvo bilo prožeto i odabranim delicijama iz nadaleko poznate Meneghettijeve kuhinje. Ovo će divno okruženje zasigurno postati jedno od neizostavnih mjesta svakoga tko odluči posjetiti Istru. Posjetitelje će dočekati niz zanimljivih programa – od vrhunskog wine flighta praćenog kreativnim zalogajima, preko vođenog obilaska vinarije do privatne degustacije vertikale nadaleko poznatog Meneghetti Reda.

Nova vinarija najnoviji je dodatak kompleksu koji već sadrži hotel, privatne vile i rezidencije, restorane, vinograde, maslinik, bar i beach club. Vinogradi se obrađuju ekološki i u skladu s prirodom, a vina su proizvedena najboljim suvremenim tehnologijama. Vina zadržavaju najvrijednije karakteristike Istre. Meneghetti u ponudi ima deset etiketa, od čega četiri malvazije, rose, merlot i druga vina.

Tasting možete rezervirati na [email protected]

Foto:  Meneghetti Wine Hotel & Winery, Matej Paluh

Preporuka

Zatvori