Večera s pogledom na filmsku kulisu: Port 22 najinstagramičnije je mjesto u Dubrovniku
Večera s pogledom na filmsku kulisu: Port 22 najinstagramičnije je mjesto u Dubrovniku

Večera s pogledom na filmsku kulisu: Port 22 najinstagramičnije je mjesto u Dubrovniku

Ako ste jedni od onih sretnika koji su još uvijek na moru ili se tek spremaju, imamo ideju kako završiti dan. Nema ljepšeg osjećaja od večernje šetnje uz obalu kada okupani mirisom mora, borovine i okruženi zvukovima šuma valova i cvrčaka u najboljem društvu uživate u zalasku sunca. Još je bolje kada uživate u okusima Mediterana i omiljenom piću s pogledom na pravu filmsku kulisu.

Đir po Dubrovniku

Jedan od najljepših gradova koji vole posjetiti domaći i strani turisti jest biser Jadrana – Dubrovnik. Grad je to u kojem se spajaju očaravajuća ljepota i bogato povijesno iskustvo. Poznat je po svojim drevnim zidinama, slikovitim krajolicima i bogatoj povijesti, ali i brojnim atraktivnim gastro lokacijama.

Port 22

Novije ime na gastro sceni je Port 22. Divna lokacija uz more mami nas odmah da se smjestimo. Lounge & Bistro smješten je na istočnom ulazu u Stari grad, poslužuje lokalne specijalitete na jednoj od najboljih lokacija u Dubrovniku – s pogledom na staru gradsku luku.

Večera s pogledom na filmsku kulisu

Ovdje ćete zasigurno uživati u svježim plodovima mora, a cijelu atmosferu zaokružit će terasa koja odiše pravim mediteranskim šarmom. Okružena kamenim zidinama i drvećem koje stvara bajkovitu atmosferu te morem koje vas pozdravlja, ovaj Lounge & Bistro probudit će sva vaša osjetila. Dok sunce polako zalazi, a nebo postaje poput slikarskog platna obojenog najljepšim bojama nazdravite za kraj još jednog lijepog ljetnog dana i uživajte u neprocjenjivoj ljepoti Dubrovnika.

Uhvatite esenciju dubrovačke ljepote na najinstagramičnijem mjestu u gradu – Port 22! Od višeetažnih terasa s panoramskim pogledom na staru gradsku luku do očaravajućeg ambijenta koji vas okružuje, svaki kutak ovog restorana je trenutak vrijedan da ga se zabilježi fotografijom.

Dodatne informacije

Adresa: Ul. Frana Supila 6a, 20000, Dubrovnik

Telefon: 099 300 0282
Rezervacije: Port 22

Foto: Instagram (@port22_dubrovnik)

Učitati još
Zatvori