Iced Vanilla Latte idealni je napitak za vruće ljetne dane
Iced Vanilla Latte idealni je napitak za vruće ljetne dane

Iced Vanilla Latte idealni je napitak
za vruće ljetne dane

Ljubitelji kave dijele se na dvije grupe: Oni koji piju americano ili espresso, potpuno flat. I oni koji piju sve moguće vrste iced kava s različitim okusima. Vjerujte nam, to su karakterno vrlo različiti ljudi. Ako spadate u ovu drugu grupu koja svoju kavu pije s velikom količinom leda i raznim okusima ovo je članak za vas. Početak tjedna odlučili smo obogatiti okusom vanilije i u vašu regularnu kavu dodati malo okusa i leda. S obzirom na to da je vani zaista vruće, osvježenje u obliku ledene kave uvijek godi. Upravo zbog toga donosimo vam recept za Iced Vanilla Latte!

Kako napraviti idealnu ledenu kavu za vruće ljetne dane?

Da bi ste napravili Iced Vanilla Latte potpuno je svejedno koristite li instant kavu ili onu iz aparata. Svakako napravite svoju omiljenu kavu i servirajte je u trendi staklenoj čaši, zatim dodajte led. Ukoliko imate problem s nepraktičnim, plastičnim kalupima za led Etsy uvijek ima odlične silikonske kalupe koji dolaze u raznim oblicima. Sljedeći korak je sirup od vanilije, koji možete dozirati po vlastitom ukusu. Mi preporučujemo Monin sirupe, osim vanilije odlična je i slana karamela, ali to čuvamo za neki drugi recept. I za kraj, dodajte mlijeko koje obično pijete.

Jako bitna stavka – ako koristite slamčice, neka one budu eco friendly. Hoće li će biti metalne ili papirne, na vama je. Također, jedan mini hack koji volimo koristiti jest u kalupe od leda uliti kavu, sirup od vanilije te zaledit. Time već imate praktički gotovu ledenu kavu u koju kasnije dodate samo mlijeko po želji.

Mi vam u nastavku predlažemo proizvode koji će vam, korak po korak, pomoći u kreiranju ovog osvježavajućeg napitka.

Zara Home
Etsy
Monin
Zara Home
Zara Home

Foto: Zara Home, Instagram, Etsy

Članak preuzet s Journal.rs.

Učitati još
Zatvori