Samo pet minuta dnevno dovoljno je da budete fit

Samo pet minuta dnevno dovoljno
je da budete fit

Suvremeni, brzi stil života i mnoštvo svakodnevnih aktivnost često ostavljaju malo vremena za pravilnu prehranu i brigu o imunitetu, a kao rezultat toga javljaju se prehlade, nakupljeni kilogrami i nedostatak energije.

No, za brigu o vlastitom zdravlju dovoljno vam je doista – pet minuta dnevno! Pet minuta dnevno dovoljno je kako biste u prehranu uvrstili više voća i povrća, pet minuta dnevno dovoljno je kako biste ojačali svoj imunitet. Odvojite li pet minuta dnevno, možete i svojim mališanima pripremiti ukusan i hranjiv obrok, a isto tako, i vitaminima bogat međuobrok koji možete ponijeti na posao.

NutriBullet za svaki dan

Naravno, sve to moguće je ako uz sebe imate njega – jedinstvenog NutriBullet junaka, ovog ljeta u posebnom, plavom odijelu!

Ovaj proslavljeni ekstraktor hranjivih sastojaka bez imalo problema usitnjava koru voća i povrća, sjemenke, pa čak i orašaste plodove! S NutriBulletom se ne trebate bojati da se celuloza iz biljke neće usitniti ili da će ostati talog. On neće uništiti vrijedne sastojke u vašim namirnicama nego će iz njih izvući ono najbolje  – i sačuvati prirodan okus, minerale i vitamine!

Idealan je za sve – mlade obitelji, studente, osobe u zrelim godinama, a maštovite NutriBlast napitke voljet će i djeca! Osim kod kuće, možete ga koristiti i na poslu, kada vam je potrebna nova doza energije, ili ga čak ponijeti sa sobom na godišnji odmor – jer, što je odmor bez zdravih obroka pripremljenih od svježih, sezonskih namirnica.

A samo do 30. lipnja novi najbolji prijatelj vaše obitelji čeka vas u posebnom, limitiranom plavom  izdanju po posebnoj, nikad tako dobroj cijeni – uz uštedu od 250 kn, za samo 549,90 kn! Zato posjetite već danas www.delimano.hr i poklonite sebi i svojim bližnjima ono najvažnije – brigu o vlastitom zdravlju!

Učitati još
Zatvori