Uskoro kreće Journal Cooking Show, a gošća prve epizode je Iva Radić

Uskoro kreće Journal Cooking Show, a
gošća prve epizode je Iva Radić

Mi u Journalu veliki smo foodieji pa jednaki entuzijazam s kojim obično dočekujemo tanjur hrane pred sobom, gajimo i prema gastro temama koje vam donosimo na našem portalu. Od novih mjesta u gradu s finom klopom i omiljenih food festivala pa sve do provjereno dobrih recepata naših blogera, niti jedan dan u Journalu ne može proći bez zanimljivosti iz gastro svijeta.

Journal Cooking Show

Ove jeseni, odlazimo korak dalje i predstavljamo vam nešto sasvim novo čime slavimo kulturu stola. Riječ je o JOURNAL x DVA SRCA I KUHAČA COOKING SHOWU, lifestyle cooking showu kojeg stvaramo u suradnji s platformom Dva srca i kuhača – i u produkciji spomenute platforme i agencije Alert – a zamislili smo ga kao kulinarsku emisiju koja nudi puno više sadržaja od samog kuhanja.

Uskoro ćete, kroz nekoliko dana, moći pogledati njegovu prvu epizodu, a sa svakom novom inspirirat ćemo vas da se hranite pametnije i kuhate više, istovremeno naglašavajući to da bolje ne znači nužno skuplje, već maštovitije!

JOURNAL x DVA SRCA I KUHAČA COOKING SHOW znači da kuhamo zajedno, pričamo o namirnicama i uvijek nudimo više od same hrane; jela sljubljujemo s vinima, donosimo recepture za dobre koktele, kao i ideje za večere s prijateljima.

Domaćica i njeni gosti

Svaka emisija JOURNAL x DVA SRCA I KUHAČA COOKING SHOWA ima svog gosta, a nakon Ive Radić koja je prva gošća uslijedit će mnoga poznata imena različitih profesionalnih backgrounda, s kojima će Lucija Bilandžić (Dva srca i kuhača) kuhati omiljene sezonske recepte te ležerno pričati o svakodnevnom životu kroz prizmu hrane.

Lucija Bilandžić Matić inače je magistra gastronomije (University of Gastronomic Sciences, Polenzo, Italija) s 10 godina iskustva u gastro vodama. Kroz tvrtku Dva srca i kuhača djeluje u project managementu vodećih hrvatskih gastronomskih evenata i kreiranju gastronomskih brendova i kampanja, a osim toga radi i kao konzultantica restorana s Michelin zvjezdicama.

JOURNAL x DVA SRCA I KUHAČA COOKING SHOW znači da pripremamo moderna jela za svaku prigodu, jednostavne recepte koje će svatko poželjeti napraviti kod kuće. Recepti prate godišnja doba i sezonu namirnica, a svaki put otkrivamo male šmekerske tajne. Dajemo vam prigodne ideje za svako godišnje doba i za svaku prigodu: od jednostavnog doručka do gozbe za obitelj i prijatelje pa jedva čekam da vidite što smo vam sve pripremili!”, izjavila je Lucija.

Stay tuned, jer prva epizoda stiže u srijedu, 15. rujna!

Foto: Mateja Vrčković

Učitati još
Zatvori