Ultimativni sendvič za doručak

Ultimativni sendvič za doručak

Iako su davno prošli oni najveći dani slave avokado tosta, ovaj je spoj namirnica mnogima ostao najdraža kombinacija za snack, doručak ili večeru. Ima nešto u hrskavom tostu i kremastom avokadu sa začinima što nas tjera da uvijek pojedemo još jednu krišku.

Nadogradnje na takav sendvič jako često iznjedre još bolje varijante o kojima bi mogli postati i ovisni, kao što je ovaj sendvič s potpisom Kuživancije koji je naš favorit još od objavljivanja 2016. godine. A ovaj današnji bi mu mogao postati ozbiljna konkurencija.

Sendvič s lososom i avokadom

Spaja nekoliko odličnih sastojaka – raženi kruh, avokado, losos, jaja i klice koji zajedno zvuče apsolutno savršeno. Sve što vam treba je šnita tostiranog kruha, vilicom zgnječeni avokado s malo limuna, dimljeni losos i kuhano jaje. Na vrh po želji možete dodati i klice, krastavac, pa čak i kavijar, no sve druge varijante također su dopuštene.

Krem sir ispod sloja avokada, tanka šnita pršuta umjesto lososa, prepeličja jaja umjesto kokošjih, pečena jaja umjesto kuhanih i slično. Samo nebo je granica, ali jedino što nije upitno je da ćete uživati u svojem doručku i stalno mu se vraćati.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori