Ultimativni sendvič za doručak

Iako su davno prošli oni najveći dani slave avokado tosta, ovaj je spoj namirnica mnogima ostao najdraža kombinacija za snack, doručak ili večeru. Ima nešto u hrskavom tostu i kremastom avokadu sa začinima što nas tjera da uvijek pojedemo još jednu krišku.

Nadogradnje na takav sendvič jako često iznjedre još bolje varijante o kojima bi mogli postati i ovisni, kao što je ovaj sendvič s potpisom Kuživancije koji je naš favorit još od objavljivanja 2016. godine. A ovaj današnji bi mu mogao postati ozbiljna konkurencija.

Sendvič s lososom i avokadom

Spaja nekoliko odličnih sastojaka – raženi kruh, avokado, losos, jaja i klice koji zajedno zvuče apsolutno savršeno. Sve što vam treba je šnita tostiranog kruha, vilicom zgnječeni avokado s malo limuna, dimljeni losos i kuhano jaje. Na vrh po želji možete dodati i klice, krastavac, pa čak i kavijar, no sve druge varijante također su dopuštene.

Krem sir ispod sloja avokada, tanka šnita pršuta umjesto lososa, prepeličja jaja umjesto kokošjih, pečena jaja umjesto kuhanih i slično. Samo nebo je granica, ali jedino što nije upitno je da ćete uživati u svojem doručku i stalno mu se vraćati.

Foto: Instagram

1