U McDonald’s je stigao novi burger koji želimo odmah probati
U McDonald’s je stigao novi burger koji želimo odmah probati

U McDonald’s je stigao novi burger
koji želimo odmah probati

Vegan burger novi je proizvod kojim je McDonald’s danas obogatio hrvatsku vegansku ponudu. Sastoji se od peciva posutog sezamom unutar kojeg se nalaze odrezak od soje, kiseli krastavci, ketchup i senf te salata, svježa rajčica i luk s hrvatskih polja, a recepturu je razvio hrvatski McDonald’s tim.

McDonald's Vegan burger

Novi burger sadrži sve nutritivne vrijednosti koje su potrebne za uravnoteženi obrok, a gotovo 3.500 McDonald’s djelatnika pripremat će ga u svim restoranima diljem Hrvatske.

“Kontinuirano radimo na ponudi, a inspiraciju za nove proizvode najvećim dijelom crpimo iz informacija koje nam daju naši gosti. Zahvaljujući dijalogu s njima, uvidjeli smo rastuću potrebu za veganskim jelovnikom pa je uvođenje Vegan burgera bio jedini logičan korak”, rekao je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

McDonald’s je u travnju ove godine stalnu ponudu obogatio i vegetarijanskim proizvodima, a gosti omiljene napitke odnedavno mogu naručiti i sa sojinim mlijekom. U ponudi McCaféa su također dostupne i slastice bez glutena te Veganski kolač od jabuka.

Novi Vegan burger svi gosti mogu potražiti u McDonald’s restoranima, na McDrive linijama te putem dostave – zasebno i u McMenu opcijama, a proizvod je cjenovno u rangu s ostalim burgerima iz ponude.

Foto: Pexels, PR

Učitati još
Zatvori