Domaća web trgovina koja ima najkvalitetnije namirnice po najboljim cijenama u Hrvatskoj

Domaća web trgovina koja ima najkvalitetnije namirnice po najboljim cijenama u Hrvatskoj

Ovih dana za dostavom namirnica nastala je prava pomama u cijeloj Hrvatskoj, a otkako je zaustavljen rad trgovina i tržnica, snalazimo se na sve moguće načine kako bismo došli do željenih proizvoda. Web trgovine tako su postale spas u zadnji čas, ali su nas isto tako potaknule na razmišljanje o tome kako su one zapravo trgovine budućnosti i da ćemo upravo putem interneta sve češće i sve intenzivnije obavljati shopping u nadolazećim godinama.

Zašto dati prednost webshopovima, naročito u aktualnim okolnostima? Zato što se shopping u specijaliziranim web trgovinama pokazao jednostavnim, brzim i pouzdanim, dostave su brze i bez kontakta, te u zbilja kratkom roku, na maksimalno siguran način, dolazimo do željenih artikala… Posvjedočili smo posljednjih tjedana da upravo u web trgovinama uspijevamo pronaći proizvode do kojih ne možemo doći konvencionalnim putem u fizičkim dućanima i nema sumnje da su nam upravo online trgovine svojom raznolikom i kvalitetnom ponudom uvelike olakšale život, omogućivši nam da u ova izazovna vremena glavninu shoppinga obavimo iz udobnosti vlastitog doma.

Webshop u kojem najčešće obavljamo shopping u vrijeme koronavirusa

Već smo vam pisali o raznim dostavama s kojima smo se imali priliku susresti otkako je proglašena pandemija koronavirusa, a među najpozitivnijim iskustvima unatrag mjesec dana bilo je ono kupovine u Tvornici zdrave hrane. Riječ je o jednom od najpoznatijih web shopova hrane u Hrvatskoj, koji je sa svojim radom započeo prije 5 godina i od tada je na internetu izgradio svoju vjernu online zajednicu, kojoj se svakodnevno priključuju stotine ljudi i zadovoljnih kupaca.

Nije ni čudno, jer Tvornica zdrave hrane od samih je početaka izgradila odnos povjerenja sa svojim kupcima, a osim visoko kvalitetnih proizvoda po konkurentnim cijenama, svojim klijentima pružila je mnogo više od hrane i namirnica. Pružila im je oslonac u svakoj njihovoj nedoumici, odgovorila na svako njihovo pitanje, svojim se proizvodima prilagodila najrazličitijim prehrambenim zahtjevima. Iza Tvornice zdrave hrane stoje zaljubljenici u zdrav način života, koji su odlučili pokazati da zdravo ne mora nužno biti skupo, a na svojoj platformi svakodnevno i nesebično s nama dijele besplatne savjete i recepte, kako bismo i mi zavoljeli pravilnu prehranu i prigrlili zdraviji stil života.

Po čemu je Tvornica zdrave hrane posebna?

Osim svega navedenog, danas ćete u Tvornici zdrave hrane, čak i u jeku pandemije, pronaći proizvode u skladu sa svojim željama i potrebama, pogotovo ako imate posebne prehrambene zahtjeve i dijagnoze poput celijaklije, alergije, intolerancije, dijabetesa… Tvornica zdrave može se pohvaliti i sve većim brojem domaćih namirnica, tu su i organski proizvodi te poznata robna marka Nutrigold koja je jedan od najpopularnijih i najraširenijih brendova za pripremu zdravih jela. Sve to po pristupačnim i najboljim cijenama u Hrvatskoj.

Kako se Tvornica zdrave hrane pridružila inicijativi #OstajemDoma?

Podržavajući slogan #ostanidoma, Tvornica zdrave hrane velike je napore uložila u komunikaciju s kupcima putem društvenih mreža i web stranice, a finalno i putem svoje dostave. Narudžbe proizvoda moguće su iz svih dijelova Hrvatske, a oni kojima su fizičke trgovine Tvornice zdrave hrane blizu, mogu svoje paketiće preuzeti i ondje.

Kako izgleda shopping u Tvornici zdrave hrane u doba koronavirusa?

Ako se odlučite za kupovinu i dostavu iz webshopa, praksa je ovakva:

 1. S veseljem iščekujte svaki TZH paket, koji će u zagrebačke domove stići u roku 4-6 radnih dana te diljem Hrvatske u roku 6 do 8 dana.
 2. U predviđeno vrijeme dostave, budite kod kuće (kao i tijekom cijelog dana).
 3. Ukoliko ste u mogućnosti, odaberite kartično plaćanje.
 4. S dostavljačem dogovorite razmjenu dostavljenih proizvoda na najbolji mogući način i u skladu sa smjernicama Stožera nacionalne sigurnosti.
 5. Iz Tvornice zdrave hrane mole za strpljenje i pozivaju da pratimo dostupnost željenih artikala na webu jer roba je kontinuirano u dolasku.

Ako se odlučite na odlazak u fizičke trgovine Tvornice zdrave hrane:

 1. Trgovine Tvornice zdrave hrane rade od 08:00h do 17:00h
 2. Pri ulasku u trgovine dezinficirajte ruke i poštujte pravila ulaženja u prostor.
 3. Držite razmak od 2 m između drugih kupaca.
 4. Ako u prodajnom prostoru ima više od 2 kupca, pričekajte ispred dok se broj ne smanji.
 5. Imajte strpljenja i razumijevanja prema našim herojima prodavačima, kojima nikako nije lako.
 6. Kupujte češće putem webshopa, a pri kupnji u trgovinama koristite beskontaktno plaćanje.
 7. Osmijehnite se jedni drugima i s maskama na licu. Oči se uvijek smiju.
 8. Kupujte racionalno i odgovorno, bez nepotrebnih stvaranja zaliha misleći i na druge kojima su potrebne određene namirnice.
 9. Sve detaljne informacije vezane za radno vrijeme poslovnica možete pogledati na web stranici.

Poruka za kraj

Što nam u vrijeme pandemije poručuje Tvornica zdrave hrane?

“Zdrave namirnice, zdravi recepti, zdravi savjeti, zdravi shopping, zdrave objave na društvenim mrežama – i dalje se kod nas i vas ništa nije promjenilo. Osim jedne stvari – moramo ostati doma. 

Sjajno! Iskoristite ovo vrijeme za upoznavanje sa zdravom, egzotičnom superhranom. Razmjenjujte online recepte s najmilijima koje sada ne možete viđati. Kuhajte zdravo i originalno i pohvalite nam se na Instagramu. Pošaljite nam mail s odličnim receptom kojeg ste sami smislili.”

Foto: Tvornica zdrave hrane


Učitati još
Zatvori