Trending: Vidjeli smo ove fotke i odmah poželjeli bijelu Nutellu

Rijetko što može toliko zapaliti internet kao omiljeni slatkiši. Od Kinder Bueno sladoleda, preko Toblerone lava cakea ili McDonald’s pite s čokoladom, od svake objave rastu zazubice i tisuće gladnih fanova nada se kako će slastice uskoro biti dostupne u njihovoj blizini.

Posljednji hit u nizu je bijela Nutella, čije su fotografije obišle svijet i svi su odmah skočili sa željom da se što brže dočepaju ovog namaza. Klasična nougat Nutella je broj jedan ako pitate mnoge obožavatelje slatkog, a njena bijela varijanta sigurno bi bila dostojna zamjena.

Bijela Nutella je visoko na listi želja

No na žalost svih nas, Ferrero ju ipak još ne proizvodi (iako bi trebao!). Fotografije na društvenim mrežama koje su zagolicale maštu zapravo su home made namaz upakiran u Nutella bočice. Australski bloger The Snack Controller recept je i podijelio na svojem profilu za sve koji žele pokušati bijelu Nutellu napraviti sami.

A dok se magični namaz zaista ne pojavi u prodaji preostaje nam samo pokušaj rekreiranja po nekom od recepata online ili uvijek nam draga bijela Linolada.

Foto: Instagram

0