Pripremite žlice – u naše trgovine stigli su neodoljivi ručno rađeni sladoledi u kutijicama

Pripremite žlice – u naše trgovine stigli su neodoljivi ručno rađeni sladoledi u kutijicama

Kada govorimo o slatkome, sladoled je slastica koju svi obožavamo kroz sva godišnja doba. Sladoled sve probleme otapa u trenu, to je slastica kojoj se podjednako vesele i veliki i mali. Ljubav prema sladoledu dijelimo s ljudima diljem svijeta.

Torterie Macaron i Konzum odlučili su ispuniti želju svim ljubiteljima originalnih okusa lansiranjem ručno rađenog sladoleda diljem Hrvatske pa je tako od kolovoza Torterie Macaron sladoled ekskluzivno dostupan u svim većim Konzum prodavaonicama.

Craft kutijice punjene čistim užitkom

Torterie Macaron sladoled prepoznat je kroz kvalitetu sirovina i visokim standardom proizvodnje. Torterie vrijedni slastičari svaki dan proizvode omiljenu ljetnu slasticu po originalnoj talijanskoj recepturi. Sladoled pronađite u craft kutijicama punjenim čistim užitkom u odabrana 6 okusa: Pistacija, Ferrerito, Lješnjak, Jagoda, Jogurt šumsko voće, Snickerito.

Ovim izborom zadovoljeni su čoko i voćni sladoledoljupci. U jednom slatkom pakiranju nalazi se 400 ml ručno rađenog sladoleda proizvedenog u Hrvatskoj, a time nam je još draži i slađi. U svijetu sladoleda razlikujemo mliječni i voćni sladoled. Torterie Macaron mliječni sladoled je takozvani talijanski gelato, koji je prepoznatljiv po svojoj kremoznosti i punoći okusa, a voćni sladoledi su bez laktoze.

Konzum škrinjica dobila je novo blago, a na vama je da to blago otkrijete. Trenutno ga možete kupiti po promotivnoj cijeni od 29,99 kn po pakiranju.

Sladoled je naša najdraža valuta ljubavi koja traje od prvog do zadnjeg liza; zato usreći se! Iz Konzum košarice do Torterie hladne slastice! I ne zaboravi, uvijek ima mjesta za još jednu kuglicu!

Osim Torterie Macaron sladoleda u Konzum škrinjama, možete ga pronaći i u Torterie vitrinama u shopping centru Point, Centar Cvjetni, City Centar one East, City Centar one West, Arena Centar, Avenue Mall i u Shopping Centru Supernova u Zadru.

Foto: Spinaker Graphics i John Pavlish

Učitati još
Zatvori