Torta s ovim porukama bit će najoriginalniji poklon za Valentinovo

Torta s ovim porukama bit će
najoriginalniji poklon za Valentinovo

Osim po svojim ukusnim tortama i kolačima, slastičarnica Torte i to poznata je i po cool porukama Male Radnje Dizajna koje krase njihove tanjure i čokolade. Originalne i simpatične poruke koje nam uvijek izmame osmijeh na lice kroz godine su postale njihov svojevrsni zaštitni znak, a njihovi tanjuri i čokolade dobra ideja za poklon za svaku prigodu.

Torte s porukama za Valentinovo

Torte i to i Mala Radnja Dizajna sada su ponovno udružili snage i povodom Valentinova napravili torte s ljubavnim porukama uz koje će vam Dan zaljubljenih sigurno biti još slađi!

Poznate ljubavne poruke poput “Volim te puno + PDV. Toliko puno”, “Ne dam vjetru da te dira… Ne dam kiši da te kvasi…”, “Bože baci ljubav i budi precizan” i “I love you, jer love nikad dosta”, osim tanjura i omota za čokoladu sada krase i torte koje će zasigurno biti najoriginalniji poklon za Valentinovo.

Ukoliko još niste odlučili što ćete pokloniti svom partneru ili partnerici za Dan zaljubljenih, možda je baš ova torta ono što će mu/joj izmamiti osmijeh na lice.

Ukoliko ju želite naručiti, najbolje da se javite na Instagram ili Facebook profil Torte i to slastičarnice gdje će vam reći sve bitne informacije.

Foto: Torte i to

Učitati još
Zatvori