Beogradski restoran osvojio nas je konceptom: hrana je više od obroka

Beogradski restoran osvojio nas je
konceptom: hrana je više od obroka

Beograd se u posljednjih nekoliko godina istaknuo kao jedna od najpoželjnijih gastro destinacija u regiji. Da je tome zaista tako svjedoči činjenica o otvaranju velikog broja restorana s bogatom ponudom internacionalne kuhinje. Toro Latin Gastrobar jedan je od najpopularnijih i o njemu se na društvenim mrežama sve više priča. Inače, branše imaju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Meksiku, Costa Rici, Americi, Japanu i Kataru.. Što možete očekivati u krasnom interijeru, čiji vlasnik i glavni kuhar Richard Sandoval, priprema klasične recepte latinske kulture pomiješane s inovativnim idejama po vlastitom ukusu?

Beogradski Crème de la crème: Toro Latin Gastrobar

U šetnji beogradskim ulicama i neprestanoj potrazi za nečim novim i originalnim, naišli smo na jako cool koncept- Toro Latin Gastrobar. Naime, Richard Sandoval svoje dugogodišnje iskustvo u gastronomiji pretvorio je u pravo kulinarsko umijeće i restoran podigao na novu razinu.

Kombinacijom južno i centralno američkih sastojaka kreira raskošne zalogaje na malim tanjurima, stvorene za dijeljenje s prijateljima. Sve to dobiva originalan ‘touch’ u veselom interijeru koji uspješno spaja tradicionalne i suvremene ukuse latinoameričke kuhinje. Mogu se pohvaliti s pozamašnim izborom latinskih vina, koktela i drugih pića koji će uljepšati atmosferu za ugodno druženje s najmilijima.

.. gdje hrana postaje više od obroka

Dobro je poznato da je u Južnoj Americi hrana je više od obroka. Ona je ritual koji se dijeli s najbližima, a često je začinjen kvalitetnim napitcima. To iskustvo, ili bar djelić toga, Toro Latin Gastrobar pokušava dočarati svakome tko ih posjeti. Koncept restorana je baziran na malim tanjurima namijenjenim upravo kulturi dijeljenja. Kokteli su autorski i napravljeni od svježeg voća. Svaki tanjur je potpisan od strane Richarda Sandovala, poznatog celebrety chef-a.

Degustacijski menu stvoren za dijeljenje

Primarna zamisao je da se hrana servira na sredini stola, kako bi se probao što veći broj zalogaja. Upravo iz tih razloga postoji i specijalna ponuda Toro latin experience, degustacijski menu koji garantira hedonizam u svakom zalogaju. Chef iz kuhinje šalje tanjure sve dok vi jednostavno ne kažete- STOP. Zvuči savršeno zar ne?

Visoki gastronomski standardi zadovoljit će i najizbirljivija nepca. Savršena simbioza postignuta je kombinacijom bara i restorana, a na stranici možete pronaći i neke od najboljih recepata i upustiti se u kulinarski izazov kod kuće. Ne zaboravite ih pratiti i na Instagram profilu i Facebook stranici koji će vas svakodnevno uvoditi u djelić svijeta čarobne suvremene latinoameričke kuhinje.

Toro Latin Gastrobar posjetili smo u sklopu prošlotjednog putovanja u Beograd, povodom Međunarodnog sajma turizma te u organizaciji Turističke organizacije Beograd i Međunarodnog sajma turizma Place2Go. Za još zanimljivih priča iz Beograda pročitajte: Beogradski market, Beograd na vodi i Izložba Čarobna Milena u Domu Jevrema Grujića.

A kako provesti cijeli vikend u Beogradu? Doznajte ovdje.

 

Foto: (@torolatingastrobar)

 

Učitati još
Zatvori