Time ima all you can eat sushi ponedjeljak i druge super novosti

Time ima all you can eat sushi
ponedjeljak i druge super novosti

Ovog smo tjedna imali priliku isprobati novosti koje popularni Time Restaurant & Bar uvodi u svoju ponudu od ovog studenog. Poznat po odličnom sushiju, restoran je nekoliko novosti uveo inspiriran ovim japanskim specijalitetom. Jedna od njih je all you can eat sushi ponedjeljkom, a druga je fokusirana na ručak i bento box kombinacije

Budući da se Advent približava, a Time će svoje obožavatelje opet oduševljavati na Fuliranju, predstavili su i nekoliko jela koja će nas zagrijati ove zime. U fokusu su grah i kobasice, ali na načine na koje ih još niste jeli i definitivno će biti zanimljiv izbor.

No da ne bi sve bilo na jelu, predstavljena je i nova vinska karta te ono što će sigurno zanimati ljubitelje gina – Gin Tasting četvrtkom gdje će se degustirati ginovi i tonici s nove gin karte.

U nastavku doznajte sve detalje nove ponude.

GRAH
Time fusion verzija svima omiljenog jela na žlicu u kojoj grah je trešnjevac kuhan s carskim mesom, lukom i avokadom uz dodatak vrhnja za osvježenje i ancho chili paprika za blagu pikantnost.

All you can eat sushi ponedjeljak

Začinite ponedjeljak ovom sjajnom ponudom koja je dostupna svaki ponedjeljak od 17 sati i isključivo za sushi pultom. Samo za vas, naši sushi majstori pred vama pripremaju omakase sushi dok god vi to želite. Ovaj omakase format, po izboru sushi majstora, košta 200 kuna po osobi.

Bento Box

Bento box sushi kombinacije za brzi ručak

Izvrstan odabir za sve ljubitelje sushija – izbor od 6 različitih kombinacija i veličina bento boxova prije kojeg serviramo mini miso juhu za osvježenje i maksimalni užitak u svježe pripremljenom sushiju. Odaberite svoju omiljenu kombinaciju po cijeni od 80 do 180 kuna.

Nova vinska lista

Obzirom na široki raspon stilistike Timeovih jela i njihovu posebnost te kulturu stola naših gostiju koji očekuju dodatni doživljaj, vinska karta je prije svega obogaćena novim stilistikama protkanim kroz visoku kvalitetu vina. Sveprisutan porast želje za uparivanjem vina s jelom kroz koji gosti žele dodatne senzacije traži raznolike izričaje od vina.

KOBASICA SARMA
Kobasica od svinjetine s kremom od kiselog kupusa u dugačkom brioch pecivu dodtno začinjena salata od kiselog kupusa s ajvarom uz kosani buncek i vrhnje.

Time Gin & Tonic karta

Nova karta ginova i tonika nudi preko 50 etiketa gina i 20+ tonika s različitim okusima i količinama šećera. Svaki odabrani gin tonik serviraju savršeno – u visokoj čaši koja će osigurati da mjehurići iz tonika ne pobjegnu prebrzo, s velikom kockom leda koja će se topiti polako da ne razvodni piće i uz isključivo svježe dodatke koji svojom snagom naglašavaju arome odabrane kombinacije.

THAI KOBASICA
Curry kobasica od svinjetine i junetine u dugačkom brioche pecivu s ananas coleslaw salatom i BBQ umakom uz peanut butter, prženi luk, feferone i korijander.

Gin Tasting Thursdays

Zabavno edukativni format u kojem svaki četvrtak predstavljamo po 3 gina sa naše karte. Osim povoljnijih cijena nudimo i tasting format u kojem možete naručiti paket sva 3 gina i tonik koje po jedinstvenoj cijeni prezentiramo zajedno kako bi ih mogli uspoređivati i zabaviti se u prepoznavanju njihovih specifičnosti i aroma uz pomoć našeg osoblja koje će vam ispričati njihove specifičnosti.

BAO BUNS
Sendvič s carskim mesom i chistorra kobasicom u tijestu kuhanom na pari uz dodatak coleslaw salate i domaćeg BBQ umaka.

Učitati još
Zatvori