The Meat: U centru Zagreba otvoreno novo mjesto s vrhunskim domaćim mesom

The Meat: U centru Zagreba otvoreno novo
mjesto s vrhunskim domaćim mesom

Ako cijenite kvalitetan komad vrhunskog domaćeg svježeg mesa, ljubitelj ste steakova kao što su biftek, ribeye ili T-bone ili samo pratite mainstream gastro scenu u Hrvatskoj, novi gastro store The meat obavezna je stanica za vas. Nalazi se na adresi Vlaška 64, radno vrijeme je pon-sub od 8 do 20h, a u nastavku doznajte što vas sve tamo očekuje!

Novi gastro store The Meat

Uz fantastičan izbor suhomesnatih proizvoda i svježeg mesa, The meat tim s vama će rado podijeliti tips & tricks za pripremu istih, a mesnica oduševljava urbanim ambijentom i ugodnom atmosferom.

Pripremili smo vodič The meat stora koji svakako morate posjetiti – svaki odlazak inspirira na neki novi gastro izlet u vašoj kuhinji. 

Svježe meso – svježije ne može

Mnogi će reći da nude kvalitetno meso, ali tek se odabrani mogu pohvaliti domaćom proizvodnjom mesa po najvišim standardima i kontroliranom sljedivosti. Pomno birani komadi svježeg mesa s hrvatskih pašnjaka i selekcija specifičnih pozicija čine The meat pravim izborom za kupnju najfinijeg svježeg mesa domaćeg porijekla koje će oduševiti i najzahtjevnije gurmane. 

Umijeće tradicionalne proizvodnje u modernom ruhu 

Nastali od odabranih komada mesa, prema tradicionalnoj recepturi, The meat proizvodi od svinje iz ekstenzivnog uzgoja i premium proizvodi od autohtone crne slavonske svinje, svaki za sebe jamči vrhunske okuse postignute kontroliranim procesom koji započinje pomnim biranjem najbolje sirovine, a nastavlja se tradicionalnom proizvodnjom gdje je kvaliteta glavna vodilja. Domaći proizvodi u vrlo modernom packagingu garantiraju nezaboravne i jedinstvene okuse koje ćete poželjeti u svakom trenutku imati kod kuće.

Ako još niste probali pripremiti nešto iz Dry Age asortimana, trebali biste

Dry aged 60 dana steak kao sto su biftek, rib-eye, T-bone, ribsteak… Dok nekima na spomen rastu zazubice, neki se još nisu usudili sami pripremiti ove nevjerojatno ukusne komade. Priznajemo, za pravi efekt i onaj specifični, puni okus i mekoću mesa treba imati određena znanja o odabiru pravog komada i pravilnoj termičkoj obradi. Ako još niste dovoljno vješti ili samouvjereni, obratite se The meat timu koji ima pregršt znanja i rado će ga podijeliti s vama.

Osim najkvalitetnijih komada mesa, savršenih za sve vrste proslava i događanja, cijeli asortiman upotpunjuje selekcija odabranih začina, prvoklasnih ulja i vrsnih vina. The meat ide korak dalje od obične mesnice, a korak bliže vrhunskom gastronomskom iskustvu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori