Tasty ima prekul kolekciju kuhinjskog pribora koju ekskluzivno možete nabaviti kod nas

Tasty ima prekul kolekciju kuhinjskog pribora koju ekskluzivno možete nabaviti kod nas

Globalno popularna platforma za kuhanje, Tasty, proslavila se kratkim i jednostavnim video receptima još prije nekoliko godina. Danas najveća svjetska mreža za kuhanje, uz kulinarske savjete i trikove na svojoj web stranici nudi recepte za svaku prigodu, za različite tipove prehrane i s različitim namirnicama. Tamo također možete pronaći i brojne tips & tricks koji će uvelike olakšati samu pripremu hrane. Od nedavno povoljan i moderan Tasty kuhinjski pribor možemo nabaviti u Hrvatskoj.

Tasty kuhinjski pribor u Kauflandu

Tasty ima novu liniju višenamjenskog posuđa i pribora za kuhanje koja je svima dostupna u Kauflandovim trgovinama. Moderna kolekcija posuđa i pribora za kuhanje marke Tasty vrlo je pristupačna i povoljna, a u bogatoj ponudi nalaze se tave, lonci, noževi, rezači, daske, pjenjače, mjerice za kuhanje, ribeži, cjedila i još mnogo korisnih pomagala za kuhanje. Za posebne i sezonske prilike Tasty asortiman će se nadopunjavati novim proizvodima.

Tasty kuhinjska pomagala imaju i praktične dodatne funkcije, proizvodi su visoke kvalitete, a uz tave primjerice dolazi petogodišnja garancija proizvođača. Sav pribor može se prati u perilici posuđa te je otporan na visoke temperature. Povoljne i pristupačne cijene, kvaliteta i moderan dizajn sve su što možemo poželjeti kada je riječ o kupnji generalno, pa tako i kada je riječ o kuhinjskom priboru.

Ako vas sve ove prednosti Tasty posuđa i pribora još nisu motivirale na kuhanje, na Kauflandovoj web stranici nalaze se i brojni recepti savršeni za pripremu uz Tasty kuhinjski pribor!

Foto: Kaufland, Instagram, Facebook

Učitati još
Zatvori