Nova Swanky kupola je cozy kutak gdje ćemo uživati cijele zime

Nova Swanky kupola je cozy kutak gdje
ćemo uživati cijele zime

Swanky Mint Hostel jedan je od najpopularnijih hostela u Zagrebu koji obožavaju strani turisti, a njegova Swanky Monkey Garden terasa na nekoliko razina i s odličnom ponudom koktela osvojila je i lokalce te postala jedno od omiljenih mjesta za ljetni chill u Zagrebu. Ekipa u Swankyju marljivo radi na svojoj ponudi pa tako svake zime gostima ponudi nešto novo, kako bi i u zimskim mjesecima mogli uživati na svom omiljenom mjestu u gradu.

Tako su jučer otvorili Swanky zimsku kupolu, cozy dodatak Swanky bara, koji će postati naše novo omiljeno mjesto za chill i uživanje. Ekipa Swanky Hostela marljivo je radila kako bi osmislila cijeli projekt, izgled i uređenje kupole, a uz pomoć nekih gostiju koji su im pomagali, izradili su i prefarbali većinu namještaja te osmislili i uredili sve ostale detalje.

Swanky Winter Dome – cozy kutak za uživanje

Kako su nam otkrili iz Swankyja, tema cijele priče je cozy winter boho, a fokus je na prirodnim materijalima. Većina namještaja je pronađena u hostelu i prenamijenjena, nešto je second hand, nešto posuđeno, a nešto novo.

Swanky kupola je sada jedan jako cozy dodatak inače industrijskom stilu Swanky bara te je idealan prostor za opuštanje uz dobar koktel ili pumpkin spice latte. Kupola se može i iznajmiti za privatna druženja ili male proslave, a više informacija oko toga možete dobiti ako se javite na mail [email protected].

Foto: Swanky Mint Hostel

Učitati još
Zatvori