Idući tjedan se otvara novi Le Kolač Roberta Hromalića
Idući tjedan se otvara novi Le Kolač Roberta Hromalića

Idući tjedan se otvara novi Le
Kolač Roberta Hromalića

Napokon smo dočekali – Robert Hromalić idući tjedan u srijedu u Parku Kneževa otvara novi Le Kolač. Čim se još prošle godine pročulo da poznati pastry chef, čije kolače obožavamo, ima velike nove planove, saznale smo o čemu je točno riječ. Novi Le Kolač bit će puno veći, ponuda će biti bogatija, a koncept je slatko slani bistro.

Robert Hromalić jedan je od najboljih hrvatskih pastry chefova koji nas u Zagrebu već nekoliko godina veseli svojim vrhunskim slasticama. Vijest o novom projektu i pothvatu u kratkom je roku zaintrigirala ljubitelje njegovih kolača, ali i sve one željne osvježenja na zagrebačkoj gastro sceni. Robert nam je u razgovoru prošle godine otkrio detalje zbog kojih smo s nestrpljenjem čekali otvorenje.

Novi Le Kolač

“U ponudi ćemo imati više kategorija proizvoda počevši s kolačima s kojima nećemo ići u preveliku širinu. Same kolače ćemo izrađivati pred gostima po narudžbi, ponekad će zahtijevati duže čekanje, ali želimo svakom gostu predstaviti rad kojem posvećujemo zapravo cijeli projekt. Druga kategorija proizvoda će biti nešto jednostavniji kolači poput cookiesa, flana, cannelle, cakes.. koji će također imati nekakav završni touch i nadopunu samog proizvoda. U ponudi će se nalaziti nešto pekarskog asortimana poput croissanta, briochea koji će također dolaziti u slatkim i slanim verzijama te razni sandwichi od rye breada u raznim kombinacijama” ispričao nam je tada Robert.

“U planu nam je ponuditi razne salate te nešto što ljudima neće biti teško za konzumirati tako da ipak ostane mjesta za kolače. Kako i sami znate, sami kolači će biti interpretirani nutricionistički te kvalitetno izrađeni kao i do sada, tako da će ostati lagani. Asortiman će se sastojati od velike karte pića koja će sadržavati kave i tople napitke, vina na čaše, koktele, cijeđene sokove, pivo itd. Sama slastičarna se nalazi u prekrasnom kompleksu Park Kneževa na Branimirovoj koju će okruživati dječji parkovi, vrtić, park za pse, teretana, te prekrasno stablo koje se proteže kroz 3 etaže na sredini naše terase” dodao je Robert.

Foto: Le Kolač, Instagram

Učitati još
Zatvori