Lino Lada sladoled proglašen je najboljim na svijetu!

Lino Lada sladoled proglašen je
najboljim na svijetu!

Ledov sladoled – Lino Lada proglašen je najboljim sladoledom na
svijetu od strane International Ice Cream Consortiuma. Natjecanje se održalo u Švedskoj gdje su se Ledovi proizvodi još jednom istaknuli zahvaljujući svojoj kreativnosti, ideji i tehnologiji izvedbe.

Stručnjake je oduševio jedinstveni oblik Lino Lada sladoleda i inovativni mekani preljev, međutim ono što je presudilo da ovo postane najbolji sladoled na svijetu je doživljaj Lino Lada namaza koji je uspješno prenesen na sladoled.

Sladoled Lino Lada Duo

Tek smo se oporavili od vijesti da je u škrinjama dostupan novi King Temptation sladoled, kad smo otkrili da je Ledo za proljeće 2019. pripremio još jednu poslasticu! Lino Lada sladoled možete probati i uživati u ledenim okusima omiljenog namaza – što smo mi odmah i učinili.

Na internetu su već dostupne brojne varijante domaćeg sladoleda ovih okusa, a sada je upakiran i u obliku štapića. Okusi lješnjaka i mlijeka, preliveni su nougatom, a zatim i mekanom čokoladom kako bi se dobila vjerna replika Lino Lade Duo koju volimo jesti kao namaz.

Ovaj ukusan i neodoljiv spoj lješnjaka, mlijeka i kakaa lako možemo pohvaliti kako pruža dvostruki užitak, kako na kriški kruha, tako i u obliku sladoleda – probali smo i sami se uvjerili!

Foto: Journal.hr

Učitati još
Zatvori