Starbucks ima novi božićni napitak koji će obožavati svi ljubitelji vruće čokolade i marshmallowsa

Starbucks ima novi božićni napitak koji će obožavati svi ljubitelji vruće čokolade i marshmallowsa

@starbucksuk

Najpopularnija kava na svijetu ona je sa Starbucksovim potpisom. Toliko je omiljena da je ispijanje kremastih i aromatiziranih verzija Starbucksovog napitka čak jedan od checkpointova turističkih putovanja. Budući da se u Hrvatskoj ne može uživati u Starbucksu, kad putujemo po Europi prvo se opskrbimo dovoljnom količinom Sturbucks kave pa dalje nastavljamo put, a kombinacije omiljenih okusa stvaraju potpun doživljaj kojemu rijetko tko može odoljeti.

Toasted Marshmallow Hot Chocolate

Inovativni Starbucks timovi s vremena na vrijeme osmisle nove okuse i kombinacije, a sada su predstavili novi topli napitak koji priziva Božić – Toasted Marshmallow Hot Chocolate. Vruća čokolada jedan je od omiljenih napitaka za ugrijati se tijekom hladnih zimskih mjeseci, a ova Starbucksova je najfinija kombinacija čokolade i marshmallowsa s karameliziranim šećerom na kraju.

@starbucksrussia

Osim vruće čokolade, Starbucks je i ove godine u božićnu ponudu vratio Gingerbread latte (kava s mlijekom s okusom medenjaka), Toffee Nut (kava s komadićima lješnjaka) i Eggnos latte. Toasted Marshmallow Hot Chocolate već je dostupna u Velikoj Britaniji, pa ako uskoro planirate put u, na primjer, London, znate što ćete probati.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori