Neodoljivi Starbucks ‘ready to drink’ napitci stigli su u Hrvatsku

Neodoljivi Starbucks ‘ready to
drink’ napitci stigli su u Hrvatsku

Kultura ispijanja kave nama Hrvatima je vjerojatno zapisana u genima. Bez kave ne možemo zamisliti početak dana, a nakon posla nam je omiljeni ritual sjesti na kavu i s prijateljicama uz šalicu omiljenog napitka pretresti događaje dana.

Tako je bilo nekad, dok svijet nije zahvatila globalna pandemija zbog koje smo stvorili neke nove navike i rituale. Kafiće smo zamijenili druženjima na otvorenom i pronašli neka nova mjesta gdje se opuštamo nakon napornog radnog dana i svih ostalih obaveza. Međutim, od kave nismo odustali – ona i je dalje prisutna na svim našim druženjima, samo u drugačijem obliku. U pravo su vrijeme tako stigli omiljeni Starbucks ‘ready to drink’ napitci koji će nam postati prvi odabir kave za van u narednim mjesecima.

Naš prvi odabir kave za van

Od prvog kafića otvorenog 1971. na tržnici Pike Place u Seattleu, Starbucks je postao najpopularniji lanac napitaka od kave na svijetu. Šarolika ponuda aroma i okusa, zanimljivi kremasti napitci napravljeni od mlijeka i Starbucks Arabica kave te razni preljevi i dodaci čine Starbucks napitke jednostavno neodoljivima. Vjerojatno se nalazi i na vašem popisu mjesta koja morate posjetiti kad dođete u neku zemlju u kojoj imaju otvorene kafiće. Osim toga, Starbucks je poznat i po svojim kavama za van, odnosno ‘ready to drink’ napitcima koji su sada dostupni i kod nas te dolaze kao idealan poklon za prve mjesece nove godine!

S dolaskom proljeća, sve ćemo manje vremena provoditi u zatvorenim prostorima. Više ćemo biti u pokretu, družiti se na otvorenom, a kava će nam pritom biti vjerni suputnik. Starbucks ‘ready to drink’ napitci idealni su za svako doba dana, od jutra do kasnog popodneva. Osim neodoljivih okusa, njihovo cool i praktično pakiranje je također nešto što zaokružuje kompletno iskustvo kupovine i uživanja u ovim napitcima.

Starbucks Espresso sa i bez šećera

Na policama trgovačkih lanaca i benzinskih postaja već sada možete pronaći 5 Starbucks ‘ready to drink’ napitaka koji se piju rashlađeni  – Starbucks Doubleshot Espresso i Starbucks Doubleshot Espresso bez dodanog šećera te 3 prepoznatljiva Frappuccina – Coffee, Mocha i Caramel.

Za užurbana jutra, dok smo na putu do posla, Starbucks Doubleshot Espresso naš je izbor kave. Napitak napravljen od njihove 100% arabica kave s dodatkom mlijeka dolazi u limenci, a ovisno kako inače pijete svoj espresso, možete birati između varijante sa i bez šećera.

Frappuccino neodoljivih okusa

Svakog ljubitelja Starbucks Frappuccina oduševit će mogućnost biranja između tri kremasta okusa. Frappuccino je zaštićeni Starbucks brend za liniju hladnih napitaka od kave. Sastoji se od kave i mlijeka pomiješanih s ledom i drugim raznim sastojcima poput aromatiziranih sirupa, dok se na kraju obično dodaje šlag i/ili razni začini. Frappuccino u bocama za prodaju u trgovačkim centrima Starbucks je lansirao još 1996. godine, a sada ih napokon možemo pronaći i kod nas.

Starbucks Frappuccino Coffee donosi originalni frappuccino napitak – ukusnu i kremastu mješavinu kave i mlijeka. Ako ste ikad probali Starbucksov Frappuccino Caramel, sigurno vas je zaokupio svojim okusom. U ‘ready to drink’ verziji dolazi u staklenoj bočici i jednakog kremastog i slatkog okusa, sa savršenim omjerom karamele i kave za one koji nisu preveliki ljubitelji jakih okusa. I na kraju, Starbucks Frappuccino Mocha predstavlja ukusnu mješavinu kave, mlijeka i bogatog, čokoladnog okusa i savršeno je piće za sve čokoljupce u pokretu.

Osim navedenog, u 2021. godini dolaze još 3 Starbucks ‘ready to drink’ napitka u čašicama – Caramel Macchiato, Caffe Latte i Cappuccino. Sigurni smo da će i vama postati omiljeni izbor kava za van u kojima ćete uživati u svim trenucima tokom dana.

Foto: Sanja Tušek (Instagram)

Učitati još
Zatvori