Starbucks ima novu cheesecake kavu

Starbucks ima novu cheesecake kavu

Najpopularnija kava na svijetu ona je sa Starbucksovim potpisom. Toliko je omiljena da je ispijanje kremastih i aromatiziranih verzija Starbucksovog napitka čak jedan od checkpointova turističkih putovanja. Budući da se u Hrvatskoj ne može uživati u Starbucksu, putnici iz Hrvatske gostujući po europskim i američkim gradovima prvo se opskrbe dovoljnom količinom Sturbucks kave pa dalje nastavljaju svoj put. To je ritual koji se posebno voli.

Bilo da je riječ o kavi za ponijeti ili onoj u kojoj se uživa u Starbucks mjestima ona je posebno tražena. Uz nju su posebno primamljivi i Starbucks kolači, keksi i muffini. Kombinacije omiljenih okusa stvaraju potpun doživljaj kojemu rijetko tko može odoljeti.

Cheesecake frappucino u tri okusa

Inovativni Starbucks timovi s vremena na vrijeme osmisle nove okuse i kombinacije koje u kratkom vremenu prerastu u trendove. A upravo se događa jedan novi. Naime, Starbucks je ovih dana izbacio nove okuse kave i za ljeto pripremio frappuccino inspiriran cheesecakeom. Sada svi koji požele uživati u ovoj poslastici mogu birati između tri popularna okusa. Cheesecake s karamelom, borovnicama i mocha cheesecake.

Kombinacija kave i popularnog cheesecake posebno primamljivo zvuči, a ne sumnjamo da je i okus jednako zanimljiv. Ovi napici su naime, dodatno obogaćeni kremom od slatkog vrhnja i komadićima kolača koji pretvaraju kavu u pravu poslasticu.

Riječ je o limited edition izdanju kava koje su dostupne samo u Velikoj Britaniji. Stoga, ukoliko vas uskoro put nanese u npr. London, znate što ćete probati.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori