SOI Fusion Bar dobiva pojačanje – otvara se još jedna adresa s ovim sjajnim jelima!

SOI Fusion Bar dobiva pojačanje – otvara se još jedna adresa s ovim sjajnim jelima!

Kada je riječ o street foodu u Zagrebu, unatrag par godina sinonim za najbolja jela u ovoj kategoriji definitivno nam je postao SOI Fusion Bar. Otvoren u Swanky Mint hostelu u srcu grada, SOI je u kratkom vremenu postao jedna od najživahnijih adresa u centru, na koju smo navikle dolaziti po dozu savršenog azijskog street fooda, ali i podružiti se s prijateljima uz hranu koja tako dobro utjelovljuje pojam comfort fooda.

SOI Fusion Bar nastavio je raditi punom parom i nakon početka pandemije, kada su dostave ovih slavnih jela doslovno žarile i palile. Ovih se dana ponovno vraćamo na terasu SOI Fusion Bara u Swankyju i unaprijed se veselimo ljepšem vremenu, a još lijepih vijesti iz ovog kreativnog pogona chefa Vida Nikolića, jučer je donijela Dobra Hrana, koja je objavila kako SOI Fusion Bar dobiva pojačanje na drugoj strani grada.

Riječ je o novoj SOI adresi u Španskom, na kojoj će uskoro početi raditi lokal imena SOI Street. Iako s malim twistom u imenu, koncept street fooda ostaje isti, a na meniju će se naći svi oni klasici zbog kojih obožavamo SOI, kao što su katsu piletina, dan dan noodles, zeleni curry, poke…

SOI Street otvara se na adresi Trg Ivana Kukuljevića 5, a vjerujemo da ćemo uskoro imati još više detalja o ovom uzbudljivom novom otvorenju.

Učitati još
Zatvori