Soi Fusion Bar je novo mjesto u Zagrebu za pravi doživljaj azijskog street fooda

Soi Fusion Bar je novo mjesto u Zagrebu za pravi doživljaj azijskog street fooda

SOI FUSION BAR donosi autentičan azijski street food

U urbanistički plan Swanky Minta, jednog od najboljih domaćih hostela u Zagrebu, a i šire, na adresi Ilica 50, kroz kratko će vrijeme biti ucrtan i SOI FUSION BAR (soi je tajlandski termin za bezimenu uličicu koja izlazi na glavnu ulicu), u kojem će se posluživati prvenstveno azijski street food.

Za jelovnik je zadužen renomirani zagrebački chef Vid Nikolić koji je svoje umijeće u azijskoj i drugim kuhinjama dokazao u brojnim domaćim restoranima i na raznim gastro događanjima.

Kada kroz par dana SOI otvori svoja vrata za javnost, posluživat će nekolicinu klasika kao što su japanske gyoze u verzijama sa svinjetinom ili dimljenim tofuom, katsu piletinu pohanu u panko mrvicama, havajski poke sa svježom tunom i indonezijske satay ražnjiće marinirane u kokosovom mlijeku i začinima.

Jesen u Zagrebu, kada se proširuje SOI menu, bit će bogatija za nekoliko vrsta japanskog ramena, kineska bao peciva i dan dan noodlese, ali i malezijsku curry laksu od rakova.

Uz ove divote iz kuhinje, SOI će vas nastojati zadiviti i za barom. Sa već montiranih točionika glavni barmen Vedran Gulin točit će koktele koji savršeno odgovaraju uz spomenutu hranu, a za one koji nisu skloni alkoholu u pripremi su i njihove vlastite sode od svježeg sezonskog voća.

Učitati još
Zatvori