Slow cooked recepti koje ćete lako pripremiti kod kuće
Slow cooked recepti koje ćete lako pripremiti kod kuće

Slow cooked recepti koje ćete lako
pripremiti kod kuće

PIK Vrbovec bilježi izvrsne reakcije potrošača na lansiranje linije Slow cooked selection proizvoda koju čine Pulled pork (trgana svinjetina) i Spare ribs (svinjska rebarca) kao predstavnici internacionalnih trendova te Pork knuckle (buncek) kao tradicionalna delicija. Lansiranjem linije PIK Vrbovec je ponovno dokazao zašto drži titulu pionira u uvođenju elementa funkcionalnosti u segment mesnih prerađevina i plasiranju svježeg mesa u pakiranom obliku.

PIK buncek

Nova Slow cooked selection linija proizvoda iz PIK Vrbovca

„Željeli smo razviti proizvode inspirirane sous-vide tehnikom kulinarske pripreme mesa te našim potrošačima pružiti još veću mogućnost izbora mesnih proizvoda. Uzimajući u obzir vrijeme potrebno za pripremu mesnih obroka, kreirali smo liniju koja potrošačima omogućava pripremu vrhunskog obroka ne samo za svoju obitelj, već i za nenajavljene goste bez prethodnog planiranja“ objasnila je Ines Bertinovec, direktorica Razvoja i tehnoloških inovacija PIK Vrbovca.

Stoga će uz tri recepta, koje je povodom lansiranja inovativnih proizvoda iz linije osmislio poznati chef Stjepan Vukadin, svatko postati vrhunski kuhar u udobnosti vlastitog doma.

PIK rebarca

Fini recepti uz jednostavne upute

„Promjene životnih, ali i prehrambenih navika naših potrošača ostavile su prostora na tržištu za inovativne proizvode poput Slow cooked selection linije. Kako bismo potrošačima skratili vrijeme potrebno za pripremu jela, u PIK Vrbovcu smo proizvode iz ove linije kuhali satima. Na našim potrošačima je slijediti jednostavne upute s pakiranja proizvoda i ukusno jelo će jako brzo biti na stolu. Ujedno, uz svaki proizvod dobiva se aluminijska posuda kako bi se spriječio nered prilikom pečenja te BBQ umak koji se odlično sljubljuje s internacionalnim artiklima“, rekla je Kristina Hustić, direktorica marketinga PIK Vrbovca.

PIK trgana svinjetina

Recepti s potpisom proslavljenog hrvatskog chefa, koji će oduševiti sve gastro entuzijaste, početnike i eksperte, mogu se pronaći na web stranici Volim meso.

Slow cooked selection proizvoda
Chef Stjepan Vukadin
Učitati još
Zatvori