Online vitrina Petre Jelenić novo je mjesto s kojeg naručujemo kolače

Online vitrina Petre Jelenić novo je
mjesto s kojeg naručujemo kolače

Petra Jelenić, naša poznata pastry chefica, danas je objavila divnu vijest: Slatkopis by Petra njena je službena web stranica u sklopu koje ima i webshop.

Zavirli smo u njezin slatki svijet, pa narudžbe popularnih macaronsa, torta i kolača mogu početi.

Na Slatkopisu smo pronašli recepte za neke od Petrinih omiljenih slastica kao što su tartovi, štrudle, kolači i bučnice, a mogu se naučiti i super korisne crtice o slastičarstvu, kuhinjskim aparatima i pomagalima. Također, mogu se pronaći sve informacije o Petrinom dvomjesečnom tečaju francuskog slastičarstva.

Najdraža rubrika nama je ipak “Online vitrina” u kojoj se naručuju slastice. U ponudi su macaronsi od lješnjaka, pistacija, malina, čokolade, limuna i maka te crnog ribizla, babke od čokolade, maka te badema sa sušenim višnjama, Petrina torta od maka, zatim varijacija mramornog kolača sa kremom od slanog karamela te božićni keksi u obliku Rudolfa, koji su Petrin hibrid medenjaka i gingerbreada. Jedva čekamo isprobati!

Petra ističe da u svojim kolačima koristi isključivo najkvalitetnije izvorne namirnice te nikada ne koristi umjetne arome, aditive niti gotove zamjese.

Kolače je potrebno naručiti minimalno 3 dana prije željenog datuma, a u dogovoru se preuzimaju na zagrebačkoj adresi. Veseli nas i opcija narudžbi za specijalne prigode, za koje se individualno dogovara oko okusa i ostalih želja.

Sve dodatne informacije možete pronaći na: https://slatkopis.com/

Tekst: Lucija Zidić

Foto: Slatkopis by Petra

Učitati još
Zatvori