Do kraja mjeseca požurite u Meet Mia po knedle

Do kraja mjeseca požurite u
Meet Mia po knedle

Meet Mia knedle

Tko može odoljeti knedlama? Vjerujemo da nitko. Slasna kombinacija kuhanog tijesta, nadjeva i posipa, često je viđen gost na mnogim stolovima, a svatko ima klasični recept u koji se kune. Najčešća punjenja su ona sa šljivama ili marelicama, neki će birati cijelo voće, neki pekmeze, no u posljednje vrijeme smo imali priliku svjedočiti evoluciji knedli i njihovoj nadogradnji u još finije poslastice.

Dva zagrebačka lokala koji su u ponudi imali samo knedle nažalost nisu preživjeli, za razliku od splitskog Borgo bara ili beogradskog Ferdinanda, no pastry chefica Mia Salman odlučila je ispuniti tu prazninu u glavnom gradu ove zime.

Meet Mia knedle

Meet Mia knedle čekaju na vas ovog siječnja

Slastičarnica Meet Mia u svoju je ponudu ovog siječnja uvela upravo gore spomenute, kreativne kombinacije kad je riječ o knedlama. Tako se do kraja mjeseca možete najaviti na društvenim mrežama te po knedle doći na adresu Vlaška 81a ili putem Wolt dostave naručiti osam različitih okusa za doma. To su redom klasika poput šljive i marelice, zatim kombinacija sira i jabuke, višnje i pistacije, vanilije i limuna, maline i vanilije, i za kraj knedle od čokoladnog tijesta s punjenjem od mliječne čokolade i lješnjaka te tamne čokolade i naranče.

No očekujte i neke nove okuse jer će se oni mijenjati. Pratite Meet Mia na Instagramu i Facebooku jer ćete tamo moći glasati za svoj omiljeni okus koji će zatim uvesti u ponudu. Cijena je 13 kn po komadu.

Meet Mia knedle
Meet Mia knedle
Meet Mia knedle
Meet Mia knedle

Foto: Rajna Raguž

Učitati još
Zatvori