Najzabavniji sladoledni kiosk nalazi se na Jarunu

Najzabavniji sladoledni kiosk
nalazi se na Jarunu

funny-sticks-8

Iako je kalendarski ljeto još vrlo daleko, temperature su nevjerojatno visoke. Spas od proljetno-ljetne žege često pronalazimo u sladoledu, omiljenoj poslastici koja svakome razvlači osmijeh na lice.

U moru urbanih slastičarnica, za oko nam je zapela jedna koja je u Hrvatskoj po prvi put predstavila koncept personalizacije sladoleda po svom ukusu. Slastičarnica Funny Sticks na malom jezeru zagrebačkog Jaruna odlučila je ponuditi tržištu nešto jedinstveno i zabavno, nešto što će voljeti i mlađe i starije generacije.

funny-sticks-1

Funny Sticks na zagrebačkom Jarunu

“Naša želja je ispuniti vam dan poslasticom koja će iz vas izvući najdublje sakrivene emocije. I to ne bilo kojim poslasticama, već onima na koje smo naučeni od svog djetinjstva i koje imaju posebno mjesto u našim srcima – sladoled i vafle na štapiću te popularne nizozemske palačinkice – poffertjes. Naše nasmijano i educirano osoblje uvijek vam stoji na raspolaganju, a mogućnost personalizacije vašeg omiljenog deserta s više od 20 nadjeva oslobodit će vašu maštu i omogućiti vam kreiranje deserta o kojem ste uvijek sanjali“, rekli su u Funny Sticksu.

funny-sticks-7

I zaista, kada pogledate asortiman ove male ali šarmantne slastičarnice, biti će vam jasno da za svakoga postoji desert koji ga čini veselim. Slastičarnica je moderna i prozračna, odiše entuzijazmom, a uređenje cjelokupnog prostora kao i grafički dizajn te svi vizualni elementi dokazuju kako je cjelokupan koncept smišljen pažljivo s personalizacijom svakog detalja.

funny-sticks-4

Za kraj treba napomenuti kako se projektu pristupilo vrlo temeljito te je okupljen stručan tim; arhitektonsko rješenje kreirao je arhitekt Andrej Došen, dok je mlada kreativna agencija Clicker bila zadužena za vizualni identitet i sve popratne grafičke sadržaje. I za kraj, ne preostaje vam ništa drugo nego da posjetiti Funny Sticks i probate najmaštovitije slastice.

funny-sticks-5

funny-sticks-6

funny-sticks-10

funny-sticks-9

Foto: Funny Sticks

Učitati još
Zatvori