Jeste li čuli za prvi jogurt koji je dobio svoj dućan?

Siggi’s skyr, islandski gusti jogurt nedavno je hrvatskim potrošačima predstavio njegov osnivač Islanđanin Siggi Hilmarsson. Popularni jogurt sada je dobio svoj prvi pop-up store. Nalazi se u prizemlju poslovnog kompleksa Green Gold u Radničkoj ulici u Zagrebu. Otvoren je po uzoru na danas sve više popularan format ‘privremenog dućana’.

Siggi’s-ov dućan biti će otvoren sve do 24. svibnja, a omogućit će ljubiteljima autentičnog islandskog jogurta uživanje u zdravim obrocima, smoothijima, zdravim slasticama i salatama pripremljenima s popularnim skyrom. Sva jela mogu se konzumirati u nenametljivom, skandinavski uređenom prostoru ili se mogu ponijeti za konzumaciju u hodu.

Siggi’s skyr dobio je svoj pop-up store

Otvoren je u suradnji s Juice Boxom, domaćim lancem zdrave hrane. Njihov tim profesionalnih kuhara i nutricionista osmislio je niz ukusnih i nutritivno uravnoteženih obroka sa siggi’s skyrom. Slane i slatke varijante nose simpatične nazive kao što su Lavandica, Ružica, Jagodica, Bobica, Salatica i slično. Juice Box za pripremu jela koristi isključivo prirodne namirnice najviše kvalitete, kako bi svojim kupcima pružili jedinstveno iskustvo okusa nutritivno balansiranih obroka.

Koncept ‘DIY’

Siggi’s skyr snažno promovira DIY (Do It Yourself) koncept. Točnije, pripreme jednostavnih obroka i međuobroka, koji kombinira siggi’s skyr te svježe voće i povrće, žitarice, orašaste plodove, kao i druge zdrave i prirodne namirnice. Upravo je zato siggi’s pop-up store pravo mjesto za pronaći inspiraciju i kušati ukusne i nutritivno vrijedne obroke sa siggi’s skyrom.

 

Foto: PR

0