Na police naših trgovina stigla je prva linija ‘pametnih’ jogurta

Na police naših trgovina stigla je prva
linija ‘pametnih’ jogurta

Kao predvodnik novih trendova domaće mliječne industrije, Dukat je predstavio prvu liniju “pametnih” jogurta – Dukat Triple 0%.

Dukat Triple 0% nova je generacija jogurta koji ne sadrže mliječnu mast, dodane šećere ni laktozu, a bogati su proteinima.

Nova generacija jogurta

Potrošači su danas zdravstveno osviješteni i nastoje voditi brigu o zdravom načinu života te pravilnoj i uravnoteženoj prehrani. Kategorija visokovrijedne funkcionalne hrane koja odgovara na posebne prehrambene potrebe potrošača snažno raste, a linija Dukat Triple 0% odgovor je Dukata na rastuću potražnju za free from i clean label proizvodima koji sadrže tek nekoliko jednostavnih, poznatih i nutritivno visokovrijednih sastojaka.

Četiri okusa za svako nepce

Osim inovativnog koncepta “pametnog” jogurta, liniju krasi i inovativan dizajn ambalaže koji vrlo jasno potrošaču komunicira jedinstveni koncept i funkcionalne karakteristike proizvoda. Nadalje, ovi jogurti dolaze u kartonskoj ambalaži i čašicama s kartonskim omotačem čime je količina plastike u čašicama smanjena čak 50 posto.

Linija Dukat Triple 0% obuhvaća četiri jogurta: dva natur okusa, u čašici od 190 g i kartonskom pakiranju od 500 g, voćni jogurt okusa jabuke, maline i jagode u čašici od 190 g te jogurt okusa vanilije u kartonskom pakiranju od 500 g. Proizvode je moguće pronaći na policama trgovina širom Hrvatske te na dukatshop.hr.

Jogurti Dukat Triple 0% od 500 g dostupni su po preporučenoj cijeni od 9,99 kuna, dok su oni u čašicama od 190 g dostupni po preporučenoj cijeni od 5,99 kuna.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori