Savršena keto kava punog okusa za dobar početak dana

Savršena keto kava punog okusa za
dobar početak dana

Iako keto dijeta nije od jučer, ipak je svoju ekspanziju doživjela tijekom ove godine. Milijuni ljudi iz cijelog svijeta preko društvenih mreža otkrili su ovaj zdrav način prehrane koji ujedno i laska njihovoj figuri te su prilagodili  svoj jelovnik keto pravilima. Odnosno, riječ je o prehrani na bazi proteina, niskog udjela ugljikohidrata i masnoća.

Osim što se ova pravila primjenjuju u pripremanju i konzumiranju hrane, zanimljivo je i da se brojni napitci također mogu pripremiti na zdrav, keto način, a da pritom zadrže zanimljiv i pun okus.

Jedan od najpopularnijih jutarnjih napitaka je kava stoga smo pronašli recept za savršenu kavu koja će popraviti vaša jutra, razbuditi vas i pružiti vam toliko potrebnu dozu finoće, a da ne odstupite od keto pravila ukoliko vam se ovakav način prehrane sviđa.

Keto kava punog okusa

Ono što je važno znati kod keto kave koju još nazivaju  i bulletproof  jest da je puna dobrih masnoća, u njoj nema štetnih šećera i izvrsnog je okusa. Ova kava savršenog okusa učinit će vaša jutra boljima, uživat ćete u slatkoći, i to bez grižnje savijesti. Osim što će biti izvrstan energetski napitak uz koji ćete se razbuditi, ona će vam s lakoćom zamijeniti i doručak. Stoga, nećete opterećivati želudac krutom i teškom hranom već ćete uz ukusne gutljaje i miris savršene kave uživati u vašem jutru.

Stoga, skuhajte omiljenu jaku kavu, ali umjesto šećera u nju dodajte žlicu kokosovog ulja. Umutite slatko vrhnje i dodajte u kavu pa sve zajedno izmiješajte štapnim mikserom i uživajte u laganim mirisima ljeta kokosa i vanilastog slatkog vrhnja te punoći kave koja razbuđuje.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori