Najtraženiji Rosé ovoga ljeta je ovaj aromatični Rosé Premium vinarije Kutjevo koji je već dobio velika priznanja
Najtraženiji Rosé ovoga ljeta je ovaj aromatični Rosé Premium vinarije Kutjevo koji je već dobio velika priznanja

Najtraženiji Rosé ovoga ljeta je ovaj aromatični Rosé Premium vinarije Kutjevo koji je već dobio velika priznanja

Ljeto je u puno jeku kao i velika potražnja inozemnih i domaćih gostiju za jedno od najtraženijih rosé vina ovoga ljeta u Hrvatskoj. Intenzivni, svježi i izdašni voćni okusi obogaćeni profinjenim aromama crvenog bobičastog voća, među kojima se ističe brusnica, daje ovom Premium Roséu posebnost, svježinu i iznimnu pitkost koja će vas osvojiti već pri prvom kušanju. 

Međunarodni i domaći uspjesi

Ubrzo nakon svoje premijere, Rosé Premium vinarije Kutjevo je ostvario međunarodni uspjeh osvojivši srebro u iznimnoj jakoj konkurenciji na međunarodnom natjecanju Vinalies Mondial du Rosé 2022. koje se održalo u Francuskoj. Više od 25 godina Les Oenologues de France organiziraju nacionalna i međunarodna natjecanja od kojih je Le Mondial du Rosé ekskluzivno kreiran za Premium rosé vina. Stroga pravila organizatora u Francuskoj kažu da tek 30% prijavljenih vina može osvojiti priznanje.

Rose premium Kutjevo

Dodatna potvrda kvalitete Rosé Premiuma je stigla i s domaćeg tržišta, gdje je nova berba proglašena kao najbolje rosé vino Slavonije i Podunavlja prema izboru Dobre Hrane, priloga Jutarnjeg lista. Ocjenjivanje je održao vinski znalac Saša Špiranec, koji je i organizator vinskog festivala Vinart Grand Tasting te vinski sudac na prestižnom međunarodnom natjecanju Decanter. Od 21 ocjenjivanih rosé vina Slavonije i Podunavlja iz berbe 2021. Rosé Premium vinarije Kutjevo je osvojio prvo mjesto s visokih 91 bodova.

Primamljiva etiketa

Rosé Premium vinarije Kutjevo dolazi u dobro poznatoj, atraktivnoj burgundskoj boci od prozirnog stakla s novom etiketom, koju potpisuje akademska slikarica Vlasta Pirnat. Na novom, sedefastom papiru Rosé Premium žena dobila je ružičaste usne, ispunjene vibrantnom energijom ovog posebnog ružičastog vina koji je profinjeni ukras svakome stolu. A idealno je i kao poklon jer je ova berba dostupna i u elegantnom poklon pakiranju – dizajnerskoj kutiji.

Rose premium Kutjevo

Fina voćnost i skladna suptilnost dominiraju u ovom svilenom, pitkom vinu. Ohladite Premium Rosé na 8 do 10 stupnjeva Celzijusa i prepustite se užitku koji će se razviti u svakoj čaši. Savršeno se sljubljuje s laganijom ljetnom hranom, poput salata, tjestenine, rižota, ribe i plodova mora, lososa ili nježnijeg crvenog mesa. Idealan je partner osvježavajućih voćnih slastica ili prozračnih krema.

Kutjevo Rosé Premium 2021. potražite u ponudi vrhunskih restorana, hotela i barova, u specijaliziranim trgovinama vina ili ga naručite putem web trgovine. Obojite svoj život u ružičasto!

Rose premium Kutjevo

Foto: PR

Učitati još
Zatvori