U Opatiji se nedavno otvorio zanimljiv bread & burger bar

U Opatiji se nedavno otvorio zanimljiv
bread & burger bar

Na obali Kvarnerskog zaljeva nalazi se Opatija, biser Jadrana koja turiste oduševljava arhitekturom, velebim vilama i prekrasnim parkovima i šetnicama. Omiljeno mjesto za vikend izlete, Opatija je i kulinarski dragulj svog podneblja pa možete biti sigurni da ćete ovdje uvijek dobro jesti.

Od nekih od najboljih restorana u Hrvatskoj koji uvijek nude svježe autohtone namirnice i jela do onih u kojima ćete uživati u jelima s roštilja, pizzama i burgerima, u Opatiji će svatko pronaći nešto za sebe i ono što mu trenutno prija za nepce. A od ovog ljeta opatijska gastronomska scena bogatija je za jedan zanimljiv bread & burger bar – Romero.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @romerobreadburgerbar on

Romero bread & burger bar

Otvoren uz novouređenu autobusnu stanicu na Slatini od strane vlasnika popularnog restorana Ružmarin koji se nalazi u blizini, Romero bread & burger bar, kako mu i samo ime govori, nudi širok izbor pekarskih proizvoda i nezaobilaznih burgera.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @romerobreadburgerbar on

Smješten pokraj novoizgrađenog paviljona u moderno uređenom prostoru, u Romero ujutro možete svratiti na kroasane, focacciu, kupiti kruh i ostale krušne proizvode. U vitrinama vas čekaju kroasani s čokoladom, maslacem, malinom, bademom, pistachiom, dimljenom šunkom i mozzarelom, tri vrste focaccie, štrudle sa sirom i jabukom i cookiesi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @romerobreadburgerbar on

Tijekom dana Romero postaje mjesto gdje možete pojesti sočne burgere, a u ponudi su Classic, Cheese, Diablo za ljubitelje pikantnog okusa, Tartuf, Delicius Pileći burger, Toreador Juneći te Junior burger za najmlađe. Uz burger možete naručiti nachose, a u ponudi su i razne salate i pizze.

Zahvaljujući kvalitetnoj ponudi, Romero je u vrlo kratkom roku postao jedno od omiljenih mjesta za sve ljubitelje dobrih i sočnih zalogaja. Ako ste i vi jedan od njih, obavezno ga posjetite idući put kad se nađete u Opatiji.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori