U centru Rijeke je otvoren wine bistro Hidden, novi projekt chefa Denija Srdoča
U centru Rijeke je otvoren wine bistro Hidden, novi projekt chefa Denija Srdoča

U centru Rijeke je otvoren wine bistro Hidden,
novi projekt chefa Denija Srdoča

Svijet gastronomije, ugostiteljstva i kulinarstva ljudima koji promatraju sa strane uvijek djeluje pomalo kaotično, primamljivo, ali i stresno. Chef Deni Srdoč ima ga u malom prstu, a da je kuhanje njegova strast nemoguće je ne primijetiti.

U ovom je poslu svakako važna kreativnost, ali i smisao za kombinaciju okusa i namirnica, što dobro zna ovaj izvanredan kuhar koji se može mnogočime pohvaliti.

Wine bistro Hidden

Deni Srdoč, ambiciozan mladi chef riječkog fine dining restorana Nebo, prošlog je petka u centru Rijeke otvorio wine bistro Hidden, čime je dodatno obogatio vrhunsku gastro ponudu ‘grada koji teče’.

Hidden je bistro koji se bavi kreiranjem jela namirnicama dostupnim u tom periodu godine, koja se odlično slažu uz vina poslužena u restoranu. Ideja je doslovno da se chefovi upute ujutro do riječke tržnice i uzmu sve što treba za taj dan tako da kvaliteta bude na nivou, a isto tako i da se kontrolira održivost bistroa.

Izvrsna bistro hrana i odlična ponuda vina

Na meniju trenutno možete pronaći ceviche, mesni i riblji tartar, hobotnicu u tempuri, humus cikle i izbor hrvatskih i španjolskih steakova. Jelovnik će se mijenjati ovisno o sezoni i uvijek će biti življe.
Vinska karta broji oko 150 različitih etiketa vina koja dolaze iz Hrvatske pa sve do novog svijeta, tako da može zadovoljiti sve ukuse gostiju. Vina se mogu uz konzumiranje u bistrou također uzeti i za doma po povoljnijim cijenama.

Ja ću služiti za stvaranje koncepta, stvaranje izvrsnog tima koji ću educirati i razvijati te voditi taj objekt kao vlasnik koji će biti potpora u svakome pogledu, ali neću kuhati u bistrou jer team koji će biti postavljen će biti i više nego adekvatan za stvaranje novih standarda bistroa u Rijeci. Nebo restaurant će i dalje biti mjesto gdje ću ja kuhati i provoditi većinu svoga vremena. Moja je želja time stvoriti nove kuhare koji će se kroz bistro moći izraziti i stvoriti svoj put, istaknuo je Srdoč kada je prije dva mjeseca najavio otvorenje Hiddena.

Projekt me iznimno veseli jer u Rijeci fali ovakav tip bistroa te sa svojim stilom rada će biti podoban za sve koje zanima fina inovativna bistro hrana i dobra vinska karta, dodao je tada.

Zanimljiv koncept novog cool mjesta u Rijeci

Dojam koji bi gost trebao dobiti u Hiddenu je izvrsna bistro hrana, veseli servis koji je educiran o vinima koja služe te zabavna atmosfera.

Hidden se nalazi na adresi Andrije Medulića 8. Otvoren je od utorka do subote od 12 do 23 sata. Rezervacije možete napraviti pozivom na 051/424 854, mailom na info@hiddenwinebistro.com ili putem Instagrama.

Foto: Matija Djanješić

Učitati još
Zatvori