Posjetili smo ReUnion i isprobali novu ponudu japanskih specijaliteta

Posjetili smo ReUnion i isprobali novu
ponudu japanskih specijaliteta

Zagrebačka gastronomska scena prošle je jeseni dobila još jedan restoran koji osim specijalitetima oduševljava i ambijentom. ReUnion restoran u sklopu hotela Canopy by Hilton Zagreb prepoznatljiv je po pažljivo odabranom i pripremljenom a la carte jelovniku. Kreativna jela pripremljena od svježih namirnica dolaze sa širokim izborom craft piva i lokalnih vina.

ReUnion tim stalno radi na tome da koncept bude zanimljiv i intrigantan, a jučer je predstavljena nova ponuda japanskih specijaliteta. Naime, subotom će se od 13 do 18 sati posluživati azijski specijaliteti, a ovu subotu 6. travnja počinju s okusima Japana.

ReUnion – nova ponuda s okusima Azije

Pod vodstvom master chefa azijske kuhinje Tike Ram Sharme od ove subote svi željni malo drugačijih okusa moći će uživati u probranim zalogajima s okusima Istoka. Eklektičan interijer, intimna rasvjeta i opuštena atmosfera cijeli doživljaj podižu na novu razinu. Japanskih restorana u Zagrebu ne nedostaje. ReUnion restoran inače je poznat po ponudi lokalnih specijaliteta i ostaje vjeran svom konceptu. No, vikendom su u ponudu uveli mali twist i začinili menu poznatim okusima.

Japanski specijaliteti

Jučer smo u ugodnom društvu proveli poslijepodne i isprobali japanske specijalitete pripremljene u kuhinji ReUnion restorana. Master chef Tika predstavio je menu i otvorio slijed s Edamame grahoricama začinjenima s morskom soli. Predjelo koje je slijedilo, tuna tartar u ljutom wasabi umaku uz rajčice i tofu svidjet će se čak i onima koji ga nemaju običaj naručivati.

Nakon tri vrste Maki sushija uslijedilo je glavno jelo. Soba rezanci s hrskavim kozicama u tempuri i Teppanyaki piletina s rižom, jajima i mladim lukom. Ručak smo završili raskošnim i osvježavajućim desertom – cheesecakeom u soku od yuzu limuna.

Učitati još
Zatvori