Uživali smo u svjetskim bistro klasicima na subotnjem ručku u Noelu

Uživali smo u svjetskim bistro klasicima
na subotnjem ručku u Noelu

NOEL, prvi i jedini zagrebački restoran s Michelin zvjezdicom, priprema bistro ručak subotom. Ideja se rodila iz želje da se ponuda restorana što više približi domaćoj publici, posebice onoj zagrebačkoj, koja subotom rado ruča vani.

Svjetski bistro klasici u Noelu

Subotnji ručak u gradu, nakon placa i kave, u Zagrebu je običaj već dugi niz godina. Prepoznali su to i u Noelu te subotom pripremaju svjetske bistro klasike, koji će se tjedno mijenjati sukladno sezoni. Vođeni željom da svoj restoran približe i nekim novim gostima, ekipa Noel na čelu sa sommelierom Ivanom Jugom, chefom Brunom Vokalom i barmanom Karlom Ferenčakom nudi servis 1 Michelin zvjezdice uz prepoznatljive okuse, fina vina na čaše i poznate svjetske koktele, a za najmlađe također pripremaju posebne poslastice.

Tako se ove subote u Noelu uživalo u tatarskom bifteku, kamenicama, štruklama, foie gras, rustiklanoj terini, juhi od škampa, domaćoj tjestenini te slasnom komadu mesa i finom ribljem fileu. U opuštenoj atmosferi, na terasi i u restoranu (i uz poštivanje svih mjera), gosti su uživali u hladnom pjenušcu, savršeno pripremljenom negroniju, finim francuskim vinima koja su se služila na čaše te uz vesele teme proveli subotu u jednom od najljepših zagrebačkih kvartova u centru koji je u posljednje vrijeme postao place to be.

Novi meniji za poslovne ručkove

Osim subotnjeg ručka, Noel od ovog tjedna ima i nove menije za poslovne ručkove koji će se služiti kroz dan i to dvije opcije po 3 slijeda: štrukli / grahorice / desert te mesna terina / piletina / desert. Poslovni ručak u Noelu tako postaje top mjesto za poslovni sastanak za sve koji nemaju puno vremena, a ipak vole uživati u top kuhinji i dobroj čaši vina. U Noelu nude i valet parking, stoga ne trebate brinuti da li ćete pronaći slobodno parkirno mjesto, već će Noel tim to rado učiniti za vas.

Rezervacije se primaju na pr@noel.hr ili direktno putem telefona.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori