Noel uvodi subotnji ručak i priprema svjetske bistro klasike

Noel, jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom, početkom svibnja dobio je novog glavnog chefa. Bruno Vokal, jedan od najtalentiranijih mladih hrvatskih chefova, na toj je poziciji zamijenio Gorana Kočiša.

Bruno je u Noelu radio 2018. godine, a prije nego se odlučio vratiti, radio je kao sous chef Mariju Curiću u dubrovačkom restoranu 360, također nagrađenim jednom Michelinovom zvjezdicom. S njegovim dolaskom Noel je počeo mijenjati karakter svoje kuhinje, osmišljeni su novi degustacijski meniji, a za jesen su nam pripremili još jednu novost – subotnji bistro ručak.

Ono što imaju sve svjetske metropole, od ove subote ima i Zagreb

Noel će, naime, svake subote pripremati poseban menu i u casual izdanju kuhati svjetske bistronomske klasike. Ove subote moći ćete uživati u kamenicama s hollandaiseom od junećeg mesa, tatarskom bifteku s kiselim kruhom, rustikalnoj mesnoj terini s crvenom paprikom i gorkim salatama, bisque od škampa i raviolima od limete. Na meniju su još terina foie gras s varijacijama buče, goveđi file s mrkvom, krumpirom i vrganjima, brancin s brokulom, blitvom i pinjolima, štrukli te domaća tjestenina s crnim tartufima.

Subotnji ručak možete zasladiti s dva deserta – u ponudi su breskva, med, kamilica i čokoladni marquise s borovnicama.

Uživajte servis 1 Michelin zvjezdice uz prepoznatljive okuse, fina francuska vina na čaše i poznate koktele, a slobodno povedite i vaše najmlađe za koje u Noelu pripremaju posebne poslastice.

Rezervacije se primaju na pr@noel.hr.

Foto: Noel

0