Restoran ukrašen s 250 tisuća lampica u kojem ćete večerati ‘pod zvijezdama’

Restoran ukrašen s 250 tisuća lampica u kojem ćete večerati ‘pod zvijezdama’

Restoran Interstellar u Mexico Cityju poziva goste da uživaju u večeri pod zvijezdama dok istovremeno sjede pod krovom. Naime, restoran je ukrašen s nevjerojatnih 250 tisuća LED lampica pa ćete doista imati osjećaj da sjedite pod nebom punim sjajnih zvijezda.

Uređenje restorana Interstellar inspirirano je svemirom i istoimenim filmom Christopera Nolana. Lampice su postavljene po zidovima i na stropu, a zahvaljujući crnoj pozadini stvara se osjećaj beskrajnog svemira. Taj se efekt pojačava stolovima koji se zrcale kako bi se stvorila iluzija da je ‘noćno zvjezdano nebo’ beskrajno. Dizajneri su mislili na sve kako bi vjerno dočarali temu pa na ulazu postoje police s knjigama koje su doslovno ‘zapele’ u zraku, kao da lebde u svemiru.

Za dizajn i uređenje restorana zaslužna su tri arhitektonska i dizajnerska studija iz Meksika – Almazán y Arquitectos Asociados, Concepto Taller de Arquitectura i Pin Studio, a sve je napravljeno u sklopu godišnjeg gastronomskog festivala Millesime Mexico 2019.

Foto: Facebook

Preporuka

Zatvori